Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

ABDÜLKADİR ARSLAN `DAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

ABDÜLKADİR ARSLAN `DAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
REKLAM ALANI
08.01.2023
A+
A-

Turan Teşkilatı Onursal Başkanı Aska Grup Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Arslan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Aska Grup Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Arslan, mesajında şu ifadelere yer verdi;

10 Ocak 1961 tarihinde 212 sayılı kanun ile yürürlüğe girerek, basın mesleği icrasında emek veren basın mensuplarımızın haklarını düzenleyen ve “Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kabul edilen bu özel günü hep birlikte kutlamaktayız.

Günümüzün vazgeçilmez unsurlarından biri olan basın, mesai mefhumu gözetmeksizin her türlü zorlu şartta kamuoyunu aydınlatmak ve bilgilendirmek adına önemli bir görevi icra etmektedir.

Bilginin her geçen gün katlanarak çoğaldığı ve teknolojinin takip edilmesi zor bir hızda geliştiği günümüz dünyasında, basın hayati bir önem taşımaktadır. Görsel ve yazılı medyanın yanında sosyal medya olarak nitelenen anlık haberleşme ve bilgi paylaşım ağlarının etkinliğinin günden güne arttığı günümüzde, gazetecilerimizin üzerine düşen sorumluluk her zamankinden daha fazladır. Doğru haber verme, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı, basın ve basın çalışanları için yol gösterici değerlerdir.

Halkın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen basın mensuplarımız bu yönüyle milletin duygularına tercüman olmaktadırlar.

Bu vesileyle tüm basın mensuplarımıza sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir meslek yaşamı diliyorum. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutluyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI