Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

AK PARTİ ŞANLIURFA MİLLETVEKİLİ ADAYI CEVAHİR ASUMAN YAZMACI, RAMAZAN BAYRAMINI VİRANŞEHİR’DE KARŞILADI

AK PARTİ ŞANLIURFA MİLLETVEKİLİ ADAYI CEVAHİR ASUMAN YAZMACI, RAMAZAN BAYRAMINI VİRANŞEHİR’DE KARŞILADI
REKLAM ALANI
22.04.2023
A+
A-

AK PARTİ ŞANLIURFA MİLLETVEKİLİ ADAYI CEVAHİR ASUMAN YAZMACI, RAMAZAN BAYRAMINI VİRANŞEHİR’DE KARŞILADI

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Cevahir Asuman Yazmacı, Ramazan Bayramı’nı Viranşehir’de karşıladı.

Bayram ziyaretlerine Peygamberler Makamı Eyüp Nebi Mahallesini ziyaret ederek başlayan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Cevahir Asuman Yazmacı, mahalle sakinleri tarafından coşkuyla karşılandı. Buradaki vatandaşlarla bayramlaşan Yazmacı, yine kadınların ve çocukların ilgi odağı oldu.

Bayramlaşma programına hane ziyaretleri ile devam eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Cevahir Asuman Yazmacı, Viranşehir’in önde gelen kanaat önderleriyle bir araya gelerek bayramlarını kutladı. Yaklaşan 14 Mayıs seçimleri için destek talebinde bulunan  AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Cevahir Asuman  Yazmacı’ya, vatandaş ve kanaat önderlerinden destek sözü geldi. Daha sonra Viranşehir ve Karaköprü seçim bürolarında Şanlıurfa halkı ile bayramlaşan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Cevahir Asuman Yazmacı, vatandaşların taleplerini dinledi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Cevahir Asuman Yazmacı günün sonunda yaptığı açıklamada; “Ne güzel ki böyle güzel günlere eriştik. Yakın geçmişte yaşadığımız felaketin acıları hala içimizde olsa da bayramlar bizi bir ve diri tutan en önemli değerlerimizden. Bu vesile ile başta Şanlıurfa halkı olmak üzere tüm ülkemin, tüm Müslüman aleminin Ramazan Bayramını kutlarım. Bu bayramlar bizlere gönül köprülerimizi hatırlatır her zaman. Bu gönül köprülerimiz geleceğimizde daha da sağlamlaşarak artacak ve biz olabilmemizin kökleri daha da sağlamlaşacaktır” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AK PARTİ ŞANLIURFA İL SKM BAŞKANLIĞI
HABER MERKEZİ
[email protected]

İnternet Siteleri için FLV uzantılı Görüntü linki :
https://www.youtube.com/@akpartisecim2023

BÜLTEN NO : 42
TARİH : 22.04.2023
HABER BAŞLIĞI : YAZMACI, RAMAZAN BAYRAMINI VİRANŞEHİR’DE KARŞILADI

REKLAM ALANI