Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

AYŞEN BİRGÖR’ÜN KALPSİZ’İNE BÜYÜK İLGİ

AYŞEN BİRGÖR’ÜN KALPSİZ’İNE BÜYÜK İLGİ
REKLAM ALANI

Kısa bir süre önce yayınlanan Ayşen Birgör & Cengiz Kurtoğlu’nun Kalpsiz adını taşıyan düeti dijital müzik platformlarının yanı sıra radyo ve müzik kanallarındaki hızlı yükselişini sürdürüyor.
TRT Müzik kanalında “Akşam Sefası” ve “Yıldızlar Altında” programlarında ki güçlü sesi ve yorumuyla hafızalarımıza kazınan Ayşen Birgör’e, Cengiz Kurtoglu ile birlikte seslendirdiği “Kalpsiz düeti ile övgüler yağmaya devam ediyor.
Ayşen Birgör Kalpsiz’e gelen ilgi ve sevgiyle ilgili duygularını ise şu sözlerle dile getirdi:
“Çok kıymetli bir duygu. Yıllarını müziğe vermiş bir duayen Cengiz Kurtoğlu ile aynı projede olmak büyük gurur. Yorumculuğunu anlatmaya kelimler yetmez. Şarkılarda ki kendine has duygusu ile attığı imzaları muhteşem bir şey ve tabii ki geniş yürekliliği, abiliği, sevgisi, ilgisi, bundan sonra ki projeler de yol göstermek adına deneyimlerini benimle paylaşması büyük şans.”
Kalpsiz’deki güçlü yorumuyla dikkatleri üzerine çeken Ayşen Birgör”, “En aşta ailem bana destek vermeseydi, yeteneğim ve kendime olan inancım olmasaydı, sevgili prodüktörüm Seçkin Özer’in bana olan inancı bu denli büyük olmasaydı, bu şarkı ‘yılın düeti’ olmazdı” diyerek, yeni projelerinin de çok ara vermeden sevenleriyle buluşacağını dile getirdi.

HABER :ABDULLAH YİĞİT

REKLAM ALANI