Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BAŞKAN BEYAZGÜL:” ANNELERİMİZ BİZLER İÇİN BEREKETTİR, DUADIR”

BAŞKAN BEYAZGÜL:” ANNELERİMİZ BİZLER İÇİN BEREKETTİR, DUADIR”
REKLAM ALANI
09.05.2021
A+
A-

BAŞKAN BEYAZGÜL:” ANNELERİMİZ BİZLER İÇİN BEREKETTİR, DUADIR”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Anneler günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Beyazgül mesajında “Bugün ömrümüzün her günü baş üstünde taşıdığımız annelerimizin günü, biz annelerimizi bir gün değil, ömür boyu baş tacı eden bir ümmetin evlatlarıyız” dedi.

Başkan Beyazgül ‘Anneler Günü’ münasebetiyle yayımladığı mesajda: “Kıymetli Hemşerilerim bugün, senenin tek bir günü değil, ömrümüzün her günü baş tacı yaptığımız annelerimizin günü; Hakiki sevginin ifadesi olan annelik, hayatta başka hiçbir şeyle kıyaslanamayacak bir değerin karşılığıdır. Bundan dolayı bizler annelerimize yılın her günü Anneler Günüymüş gibi sever, değer verir; saygıda, hürmette kusur etmeyiz.

Anneler Günü on bir ayın sultanı Ramazan ayına denk geldi. İki güzelliğin bir arada olduğu bu müstesna günde onların hayır dualarıyla maneviyatımızı bereketlendirme fırsatını kaçırmayalım. Salgın nedeniyle tam kapanma döneminde olsak da gönülden gönüle akan sevgimizle onlara varlığımızı hissettirelim, gönüllerini hoş tutalım. Sevgi ve umut dolu yüzlerinde oluşturacağımız tatlı bir tebessümün dünyalara değeceğini unutmayalım.

“Cennet anaların ayakları altındadır.” Hadis-i Şerifi ışığında kendilerini her zaman baş tacı kabul ettiğimiz annelerimiz, bizler için berekettir, duadır, ilk öğretmendir. Duaya her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu zorlu salgın günlerinde annelerimizin hayır dualarını alalım.

Bizler, Büyükşehir Belediyesi olarak büyüklerimizin kendilerini yalnız hissetmemeleri içim tüm imkânlarımızla seferber oluyoruz. Elleri öpülesi büyüklerimizin, yüzlerinin gülmesi, hayat şartlarının daha da iyileştirilmesi için önümüzdeki süreçte de kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle bizi dünyaya getiren, hayatımız boyunca koruyup kollayan, üzerimizdeki haklarını ödeyemeyeceğimiz, her daim hürmetlerin en büyüğünü hak eden annelerimizin, Anneler Günü’nü kutluyor; Ahirete irtihal etmiş tüm annelerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyorum” dedi.

 

REKLAM ALANI