Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BAŞKAN CANPOLAT: “SEN BEN YOK BİZ DİYEN BİR PARTİNİN ÜYELERİYİZ”

BAŞKAN CANPOLAT: “SEN BEN YOK BİZ DİYEN BİR PARTİNİN ÜYELERİYİZ”
REKLAM ALANI
07.03.2024
A+
A-

TARİH 07.03.2024
İLETİ NO 78
KONU BAŞKAN CANPOLAT: “SEN BEN YOK BİZ DİYEN BİR PARTİNİN ÜYELERİYİZ”

BAŞKAN CANPOLAT: “SEN BEN YOK BİZ DİYEN BİR PARTİNİN ÜYELERİYİZ”

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, İstanbul Şanlıurfalılar Federasyonu Başkanlığı tarafından düzenlenen programa katıldı.

Bir 1 kişi, televizyon, kürsü, haber odası ve yazı görseli olabilir

İstanbul Şanlıurfalılar Federasyonu Başkanlığı tarafından düzenlenen programa, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı ile İstanbul Şanlıurfalılar Federasyonu Başkanı Adnan Şansal’ın yanı sıra teşkilat üyeleri katıldı.

Bir 4 kişi, haber odası ve yazı görseli olabilir

‘Gün dostlarımızı, kardeşlerimizi destekleme zamanı, lütfen herkes sahada iyi çalışsın, etkileyebileceği tüm dostlarını etkilesin’ diyen, İstanbul Şanlıurfalılar Federasyonu Başkanı Adnan Şansal, “Bende bugün bu kardeşlerime destek için buradayım. Bana destek olana bende destek oluyorum. Bu gece aramızda olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. Gün bugündür. Gün dostlarımızı, kardeşlerimizi destekleme zamanı, lütfen herkes sahada iyi çalışsın, etkileyebileceği tüm dostlarını etkilesin” ifadelerini kullandı.

Bir 12 kişi, haber odası ve yazı görseli olabilir

BAŞKAN BAĞMANCI: “CUMHURBAŞKANIMIZIN BİZLERE EMANETLERİNİ HALKIMIZA ANLATIYORUZ”
Haliliye teşkilatı olarak sabahtan akşama kadar kapı kapı dolaşıp kadın kolları, gençlik kolları ve meclis üyeleriyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle tekrardan aday gösterilen Başkan Canpolat’ı vatandaşlara anlattıklarını ifade eden, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı, “Malumunuz cumhurbaşkanımız kısa bir süre önce Şanlı şehrimize gelerek belediye başkanlarımızı bizlere emanet edip ayrılmıştır. Bizler şanlı şehrin mensupları olarak bu emanetleri başımıza taç edip gece gündüz anlatıp cumhurbaşkanımızın yüzünde tebessüm olmak adına sabah akşam çalışmamız lazım. Bizler Haliliye teşkilatı olarak sabahtan akşama kadar kapı kapı dolaşıp kadın kolları, gençlik kolları ve meclis üyelerimizle cumhurbaşkanımızın bizlere emanetlerini halkımıza anlatıyoruz” dedi.

Bir 1 kişi, aydınlatma, masa, kürsü ve yazı görseli olabilir

BAŞKAN CANPOLAT: “SABAH AKŞAM ÇALIŞMAMIZ LAZIM”
Haliliye’nin ve Urfa’nın hizmetkarları olarak yine yeniden aday seçilen, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, “Adnan Şansal ağabeyime çok teşekkür ediyorum. Nitekim Mehmet Demir kardeşim dedi ya bir Urfa Sevdalısı gerçekten Urfa ve Urfalı Sevdalısıdır. Değerli hazırun bizler Haliliye’nin ve Urfa’nın hizmetkarları olarak yine yeniden sizlerin huzuruna çıktık. Bizi biz yapan en önemli kimliğimiz bizde ben yok biz olmamızdır. Bizdeki kastım isimlerin bir önemi yok. Biz bir davaya inanmış, biz hakkın yolu halkın yoludur demiş bu otağı dünya lideri hizmet adamı ve AK Parti milletin partisi çatısı altında toplanmış sen ben yok biz diyen bir partinin üyeleriyiz. Ahmet’in, Mehmet’in, Osman’ın bizim için hiçbir önemi yok. Bizler şuan da sahada görevlerimizi aktif bir şekilde icra ediyoruz. Her bir arkadaşımız, milletvekilimiz, belediye başkan adayımız, il ilçe başkanlarımız, bakanımız sahamızın çeşitli noktalarında çalışıyor. Bizlerde bugün nitekim sahada sizlerle beraberiz. Onlar adına da beraberiz, onlarında buradan sizlere selamlarını iletiyoruz. Sizlere güveniyoruz ve inanıyoruz. Sizlerle biriz ve beraberiz, sizlerin her zaman emrinde ve hizmetinde olacağımıza buradan ifade etmek istiyorum. Ama şuan seçim arifesinde size düşen bizlere, AK Partiye, Zeynel Abidin Beyazgül başkanıma ve hizmetkarınız Mehmet Canpolat kardeşinize AK Parti çatısı altında sahip çıkmak. Allah’ın izniyle her zaman olduğu gibi bundan sonraki süreçte de birlik ve beraberlik içerisinde hep beraber sizlerin emrinde hizmetinde olacağımızın sözünü vererekten buraya katıldığınız, bizimle beraber olduğunuz ve birlik beraberliğinizi gösterdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. AK Parti çatısı altında yine yeniden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, çıtası bayrağını en yükseğe kaldıracağınıza söz verdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

BAŞKAN BEYAZGÜL: “GÜZEL BİR KÖPRÜ KURDU”
Şanlıurfa Dernekler Federasyonu Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen organizasyonlarda Şanlıurfa’nın tanıtımına katkısının büyük olduğunu ifade eden, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı
Zeynel Abidin Beyazgül, “Adnan Şansal beye teşekkür ederek başlamak istiyorum. Gerek İstanbul’da gerekse şuan Urfa’da yaptığı özel organizasyonlarla Şanlıurfa ile İstanbul arasında güzel bir köprü kurdu. Aynı zamanda İstanbul’da yapmış olduğu birçok etkinliğe katıldık. Orada örfümüzü, adedimizi, geleneklerimizi devam ettiren bir oluşumun içerisindedir. Kendisini Urfalılara feda etmiş, vakıf etmiş vakıf bir insan gibi. Kendisine müteşekkiriz. Bugünde bu seçimi önemli gördüğü için şuan Şanlıurfa’da bizlerin yanında” diye konuştu.

Program konuşmaların ardından hatırla fotoğrafı çekimiyle son buldu.

 

Değerli Basın Mensupları;

 

Ekte; ilgili bilgilendirme notu, fotoğraf ve görüntü yer almaktadır.

 

İnternet siteleri için link;

 

İyi Çalışmalar Dileriz;

Haliliye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

 

İletişim;

Telefon: 0414 313 3443-44 / 633

Facebook: www.fb.com/haliliyebld

Twitter: www.twitter.com/haliliye_bld

Instagram: www.instagram.com/haliliyebld

E-mail: [email protected][email protected]

 

REKLAM ALANI