Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK MECLİSİ 3. OLAĞAN KURULU YAPILDI

BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK MECLİSİ 3. OLAĞAN KURULU YAPILDI
REKLAM ALANI
27.03.2022
A+
A-

 

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi 3. Olağan Genel Kurulu Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün katılımıyla 11 Nisan Külliyesi Konferans salonunda gerçekleşti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi 3. Olağan Genel Kurulu 11 Nisan Külliyesi Konferans Salonunda yapıldı. Gençlik Meclisinin yapmış olduğu faaliyetlerinin yer aldığı raporun aktarıldığı toplantıda Genel kurul kararı ile Mevcut Başkan Musa Polat ile yola devam kararı alındı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi 3. Olağan Genel Kurulu sonrası yürütme kurulu listesinde mevcut başkan Musa Polat olurken Seyyid Ömer Ulutatar – Başkanvekili, Furkan Özdemir – Başkanvekili, Tuba Nur Boğa – Genel Sekreter, Mustafa Mesut Küçükgergerli, Abdullah Cüneyt Kömür, Muhammed Fırat Polat, Necla Takı, Muhammed Baran Yılmaz ise Divan Kurulu Üyesi olarak yer aldılar.

“BU BAŞARI BİR EKİP ÇALIŞMASININ SONUCUDUR”
Şanlıurfa gençliğine ve dinamizmine güveniyoruz diyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Gençlik Meclisimizin başarısı, birlikte bir ekip olmanın soncudur dedi.

Başkan Beyazgül, “ Gençlik Meclisinin hazırlamış olduğu ve sunduğu faaliyet raporu özenle hazırlanmış emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Gençlik hayata farklı pencerelerden bakıyor bunları görmek gerekiyordu. Özgün çalışmalar ve faaliyetlerde bulunduklarını bugün burada bir kez daha gördük. Sizin içinizden yazarlar, seyyahlar, liderler, sanatçılar çıkması lazım. Yapmış olduğunuz farkındalık çalışmalarında şiddete hayır diyerek, bilgi, birikim ve düşüncelerinizi aktardığınız bu düşünceleri fotoğraflarla desteklediğiniz Heybe dergisini çıkardınız. Başarılılarınızla en fazla ben gurur duyacağım. Allah yar ve yardımcınız olsun” ifadelerini kullandı.

“HEYBENİZİ İYİLİKLERLE DOLDURDUNUZ”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekli Ahmet Kaytan ise konuşmasında gençliğe her zaman inanan ve her şartta gençlerin yanında olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ederek. Heybenizi burada bulunan gençlerle birlikte iyilikle doldurduğunuz bize de umut olduğunuz için şükranlarımı arz ediyorum” diye konuştu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi 3. Olağan Genel Kurulu sonrası yola devam kararı alınan mevcut Başkan Musa Polat da Gençlik Meclisi olarak birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak halkımıza faydalı işler çıkaracağımıza inanıyorum” dedi.

BÜLTEN NO : 133
TARİH : 27.03.2022
HABER BAŞLIĞI : BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK MECLİSİ 3. OLAĞAN KURULU YAPILDI

 

 

REKLAM ALANI