Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BÜYÜKŞEHİR’DEN YUKARI GÖKLÜ MAHALLESİNDE KENT PARK ÇALIŞMASI

BÜYÜKŞEHİR’DEN YUKARI GÖKLÜ MAHALLESİNDE KENT PARK ÇALIŞMASI
REKLAM ALANI
30.03.2022
A+
A-

 

 

Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelere yeşil alanlar ve parklar kazandıran Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Halfeti İlçesine bağlı Yukarı Göklü Mahallesinde Kent Park çalışmasına start verdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yeşil alan ve park çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Tüm ilçelere adil bir şekilde hizmet götüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Halfeti ilçesine bağlı Yukarı Göklü Mahallesinde Kent Park yapım çalışmasına başladı.

20 dönüm alan üzerinde yapılacak olan Yukarı Göklü Kent Park’ta zemin sağlamlaştırma çalışmasını tamamlayan ekipler alanda çevre düzenlemesi yapıyor. Mahalleye büyük bir park kazandıracak olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin çalışmasıyla vatandaşlar, yaz mevsiminde rahat ve güvenli bir ortamda piknik yapma şansını yakalayacak.

Yürüyüş alanları, Çocuk oyun alanları, Fitness grubu, çatılı piknik masası ve bankların konulacağı 20 dönümlük Yukarı Göklü Kent Park çalışması en kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacak.

BÜLTEN NO : 140
TARİH : 30.03.2022
HABER BAŞLIĞI : BÜYÜKŞEHİR’DEN YUKARI GÖKLÜ MAHALLESİNDE KENT PARK ÇALIŞMASI

 

 

REKLAM ALANI