Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BÜYÜKŞEHİR’İN ŞELALE PROJESİ KENT ESTETİĞİNE KATKI SUNACAK

BÜYÜKŞEHİR’İN ŞELALE PROJESİ KENT ESTETİĞİNE KATKI SUNACAK
REKLAM ALANI
06.10.2021
A+
A-

BÜYÜKŞEHİR’İN ŞELALE PROJESİ KENT ESTETİĞİNE KATKI SUNACAK

Kent merkezi ve ilçelerde yeşil alan, Park ve Peyzaj çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Abdülkadir Badıllı Bulvarında Şelale yapımına başladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, GAP Vadisi projesine yakın bölgede yer alan Abdülkadir Badıllı Bulvarında yapımına başladığı şelale projesiyle hem yol güvenliğini sağlayacak hem de bu projeyle kent estetiğine katkıda bulunacak.

3 Kademeli olarak doğal yapıya uygun bir şekilde yapılacak olan şelale, 25 metre yüksekliğe, 25 metre genişliğe sahip olacak. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı’nın alanda yapacağı çalışmalarla bölge farklı bir görünüm kazanacak.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, şelale yapım çalışmalarını kısa sürede tamamlamak için çalışmalarını ivedilikle sürdürürken çalışmalar tamamlandığında çevre düzenlemesi, ışıklandırma ve ağaçlandırma çalışmalarıyla bölge daha güzel bir görünüme sahip olacak.

REKLAM ALANI