Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar eşi Sibel Tatar ile birlikte, Gazimağusa Özel Eğitim ve İş Okulu Yıl Sonu Gösterisini izledi

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar eşi Sibel Tatar ile birlikte, Gazimağusa Özel Eğitim ve İş Okulu Yıl Sonu Gösterisini izledi
REKLAM ALANI
29.05.2023
A+
A-

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar eşi Sibel Tatar ile birlikte, Gazimağusa Özel Eğitim ve İş Okulu Yıl Sonu Gösterisini izledi

.2023

“KKTC devleti, özel çocuklarımızın eğitimi ve geleceğe hazırlanması için duyarlılığını ortaya koymaya devam ediyor”

 

 

 

facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing buttonprint sharing button

Fotoğraflar

 

 

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar eşi Sibel Tatar ile birlikte, Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda düzenlenen Gazimağusa Özel Eğitim ve İş Okulu’nun ‘Grease’ Müzikali Yıl Sonu Gösterisini izledi.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, gösteri öncesi yaptığı konuşmada, özel çocukların eğitimi ve toplumun değerli bireyleri olarak geleceğe hazırlanmaları için KKTC devletinin kurum ve kuruluşları, ilgili bakanlığı ile yürütülen çeşitli faaliyetlerle duyarlılığını ve konuya ilgisini ortaya koyduğunu ifade etti.

Gazimağusa Özel Eğitim ve İş Okulu müdürü ve öğretmenleri tebrik eden Cumhurbaşkanı Tatar, şefkat, özveri ve sevgiyle çocuklara en iyi şekilde eğitim verilmekte olduğunu görmekten memnuniyet duyduğunu belirtti.
Cumhurbaşkanlığı olarak bu konuda çalışmalar sürdüren komitenin bulunduğunu hatırlatan Cumhurbaşkanı Tatar, eşi Sibel Tatar ile birlikte konu ile ilgili hassasiyetlerini ortaya koyduklarını söyledi. Özel çocukları kucaklayacak birtakım faaliyetlerin arttırılarak devam etmesi gerektiğine değinen Cumhurbaşkanı Tatar, Özel Eğitim Yasası’nın Meclis’ten geçtiğini ve tüzüklerin de geçmesiyle bu konudaki duyarlılığın ve çalışmaların artacağını kaydetti.

 

 

 

6 Şubat’ta Türkiye’de meydana gelen depremde yaşanan acıların unutulmasının mümkün olmadığını belirten Cumhurbaşkanı Tatar, bu acıyı yüreğimize gömerek yaşamaya devam etmek zorunda olduğumuzu belirtti.

Etkinlikte Şampiyon Melekler Takımı “Şampiyonlar Ölmez” yazılı pankartla anıldı.

Konuşmaların ardından Cumhurbaşkanı Tatar, yıl sonu gösterisine katkı koyanlara plaketlerini verdi.

kaynak:https://www.kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-esi-sibel-tatar-ile-birlikte-gazimagusa-ozel-11099

 

 

REKLAM ALANI