Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kıbrıs Türk Emekliler Derneği Genel Kurulu’na katıldı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kıbrıs Türk Emekliler Derneği Genel Kurulu’na katıldı
REKLAM ALANI
28.03.2023
A+
A-

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kıbrıs Türk Emekliler Derneği Genel Kurulu’na katıldı
.2023
“Emeklilerin hakkını ve hukukunu korumak önemlidir

 

 

 

facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing buttonprint sharing button

Fotoğraflar

 

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kıbrıs Türk Emekliler Derneği’nin Genel Kurulu’na katılarak gerçekleştirdiği konuşmada, yeni yönetim kuruluna başarılar diledi.

Türkiye’de meydana gelen deprem felaketinin büyük acılara neden olduğuna işaret eden Cumhurbaşkanı Tatar, yaraların bir an önce sarılması ve normal hayata dönülmesi temennisinde bulundu.

 

 

 

Cumhurbaşkanı Tatar, KKTC’nin her anlamda güçlenmesi için çaba verdiklerini söyledi ve Kıbrıs’ta bir antlaşma olacaksa ancak iki egemen eşit devletin varlığına dayalı olması gerektiğini belirtti.

“40 bin emeklinin olduğu KKTC’de elbette emeklilerin söyleyecekleri, sizlerin düşünceleri önemlidir,” diyen Cumhurbaşkanı Tatar, emeklilerin hakkını ve hukukunu korumanın önemli olduğunu ifade etti. Kıbrıs Türk Emekliler Derneği’nin her zaman için gücünü ve sesini duyurmasının da medeniyetin ve demokrasinin bir gereği olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Tatar, daha iyi günlere ulaşabilme temennisinde bulundu.

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-kibris-turk-emekliler-dernegi-genel-kuruluna-katildi-10845

 

 

 

REKLAM ALANI