Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

DEVLETİN TAHIL AMBARI TİGEM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EMİN ELLERDE

DEVLETİN TAHIL AMBARI TİGEM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EMİN ELLERDE
REKLAM ALANI
27.08.2022
A+
A-

DEVLETİN TAHIL AMBARI TİGEM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EMİN ELLERDE

ANKARA Temsilcimiz Fatih Özbek Tigem Genel Müdürlüğü’ne Tarım Orman Bakanı Sayın Vahit Kirişçi ‘nin  Tahasupları Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Takdirleri ile Kan Değişimi Yapılan TİGEM ve Göreve Başlayan Genel Müdür sayın Hasan Gezginç ‘i Ziraat Mühendisi iş insanı Av. Ahmet Kıran ile birlikte Ziyaret etti. Ülke tarımı ve Bölgesel Tarımının Masaya yatırıldığı Söyleşide.

Tohumculuktan Hayvancılığa Türk Tarımı ve TİGEM’i Daha ileri bir seviyeye Taşıyacaklarını Belirten Gezginç Geçmiş Dönemlere Bakmadan En Alt kademesinden En Üst Kadromuza kadar Hep birlikte Çalışarak TİGEM olarak Ülkemize Büyük katkılar Sağlayacaklarını Bunun Alt yapı Çalışmalarını Başlattıklarını söyledi.

Fatih Özbek Eski bir TİGEM’ci olması Münasebetiyle Sayın Genel Müdürün İşin Mutfağından geldiği için İşine Hakim olduğu Sayın Bakan Vahit Kirişçi ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’na Başarılı bir bürokratı TİGEM’in Başına Getirdikleri için Teşekkürlerini Dile Getirdi.

Yusuf Caner Özbek- ANKARA

REKLAM ALANI