Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

EYYÜBİYE BELEDİYESİNDEN İLÇEYE YENİ KİTAP OTAĞI

EYYÜBİYE BELEDİYESİNDEN İLÇEYE YENİ KİTAP OTAĞI
REKLAM ALANI
06.09.2021
A+
A-

EYYÜBİYE BELEDİYESİNDEN İLÇEYE YENİ KİTAP OTAĞI.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, yapım çalışmaları tamamlanma aşamasına ve gelen 3500 metre karelik alanı kapsayan içerisinde şelale park ve kitap otağı bulunan alanda incelemelerde bulundu.

Bir açık hava ve ağaç görseli olabilir

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, yapım çalışmaları tamamlanma aşamasına ve gelen 3500 metre karelik alanı kapsayan içerisinde şelale park ve kitap otağı bulunan alanda incelemelerde bulundu. seçildiği ilk günden itibaren sözlerini bir bir yerine getiren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, vatandaşların takdirini toplamaya devam ediyor. 15 Temmuz mahallesinde engebeli olan ve yıllardır atıl durumda olan bölgeyi şelale park ve kitap otağı olarak bölgeye kazandırmak için çalışmaların startını geçtiğimiz aylarda veren Başkan Kuş, çalışmaların tamamlanma aşamasına geldiği projeyi inceledi. Beraberinde Mahalle Muhtarı Ethem Çalışkan ve ilgili birim müdürleriyle birlikte alana geçen Başkan Kuş, kitap otağının da yapım çalışmalarının tamamlanma aşamasına olduğunu, otağı eğitim öğretim yılına yetiştirerek, gençlere de yatırım yapmaya devam edeceklerini belirtti.

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar, ağaç ve açık hava görseli olabilir

Bölgedeki incelemeleri esnasında vatandaşların ve çocukların da yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Kuş burada yaptığı açıklamada şunları söyledi;” Aylar önce yapımına başladığımız 15 Temmuz Şelale Parkımızın bitiminde artık son aşamasına geldik. Bu parkı yapmadan önce esnafımız ile Muhtarımız ile vatandaşlarımız ile istişare ederek bu parkı ortaya çıkardık. Vatandaşlarımız dinlenme alanlarına ihtiyacı var dediler, dinlenme alanları oluşturduk, çocuklarımızın ders çalışacak ortamı yok dediler, kendilerine Kitap Otağı inşa ettik. İnşallah bir haftaya kadar Kitap Otağımız bitmiş olacak. Yaşlılarımızın serinleyebileceği, dinlenebileceği alanlar oluşturup onların da taleplerini yerine getirdik. 15 Temmuz Mahallemize çok amaçlı parkımızı kazandırıyoruz ve önümüzdeki hafta içerisinde açılışını 15 Temmuz mahalle sakinleri ile birlikte inşallah gerçekleştireceğiz. Şimdiden 15 Temmuz mahalle sakinlerine hem parkımız hem Kitap Otağımız hayırlı olsun inşallah.”

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

 

Mahalle Muhtar Ethem Çalışkan da çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirip,” Bu Parkı yaparken herkes bir mucize dedi. Buraya park olur mu? Dediler. Yapamaz dediler. Başkanımızın işi Mucize değil inanmak. Zor ve engebeli bir alandı. Kendisine bize bu parkı ve Kitap Otağını kazandırdığı için çok teşekkür ediyoruz. Mahalle sakinlerimiz de bu parkımızın yapımından çok memnun. Allah Başkanımızdan razı olsun. “ dedi.

Bir ağaç ve açık hava görseli olabilir

Bir ağaç ve çim görseli olabilir

Bir çiçek, açık hava ve ağaç görseli olabilir

Bir açık hava görseli olabilir

Bir açık hava görseli olabilir

REKLAM ALANI