Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Eyyüpnebi Mahallesi Bu Kış Doğalgaz Yakacak

Eyyüpnebi Mahallesi Bu Kış Doğalgaz Yakacak
REKLAM ALANI
12.08.2022
A+
A-

Eyyüpnebi Mahallesi Bu Kış Doğalgaz Yakacak

 

Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un girişimleriyle ilçedeki mahalleler doğalgaz kullanmaya başlarken, Eyyüpnebi Mahallesi’ne doğalgaz istasyon ve hat döşeme işlemleri devam ediyor.

AKSA Doğalgaz tarafından Kurban Bayramı’nın hemen sonrasında başlatılan Eyyüpnebi Mahallesi doğalgaz tesis çalışmalarını yerinde inceleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, yapılan çalışmalar hakkında AKSA Doğalgaz Bölge Müdürü M. Nezih Ural’dan bilgi aldı. Eyyüpnebi Mahalle Muhtarı Mahmut Karakuşlu’yu da ziyaret ederek mahalle hakkında istişarelerde bulunan Başkan Mehmet Kuş, daha sonra doğalgaz şebeke çalışmalarının devam ettiği sahaya çıktı.

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Ali Çiftçi, Belediye Meclis Üyeleri, Eyyüpnebi Mahalle Muhtarı Mahmut Karakuşlu ile birlikte Eyyüpnebi Mahallesi’nde devam eden doğalgaz şebeke çalışmalarını inceleyen Başkan Mehmet Kuş, burada AKSA Doğalgaz Bölge Müdürü M. Nezih Ural’dan bilgi aldı.

Aşırı sıcak havaya rağmen güneş altında çalışmalarına devam eden işçilerle sohbet ederek, kolaylıklar dileyen Başkan Kuş, mahalleye gaz ulaştıran ana şebeke borularına da ilk kaynağı vurdu.

Eyyübiyelilere vermiş olduğu sözleri bir bir yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, samimi şekilde yola çıktıkları AK Parti belediyeciliğini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde gerçekleştirdiklerini söyledi.

İlçenin en büyük mahallelerinden olan Eyyüpnebi’ye doğalgaz ulaştırılması için mahalle sakinlerinin çok büyük talebi olduğunu anımsatan Başkan Kuş, AKSA Doğalgaz Bölge Müdürü M. Nezih Ural’ın Eyyübiye’ye pozitif ayrımcılığı, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Moğal’ın, meclis üyelerinin, muhtarların ve AK Parti teşkilatının destekleriyle Eyyüpnebi Mahallesi’nde de doğalgaz çalışmaları başladığını ifade etti.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, önümüzdeki kış Eyyüpnebi Mahallesi’nin de doğalgazla ısınmaya başlayacağı müjdesini verdi.

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ve Eyyüpnebi Mahalle Muhtarı Mahmut Karakuşlu da başta Mehmet Kuş olmak üzere mahalleye doğalgaz ulaştırılmasına destek olan ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Eyyübiye’ye önem verdiklerini ve tüm mahallelerine doğalgaz ulaştırmak istedikleri dile getiren AKSA Doğalgaz Bölge Müdürü M. Nezih Ural ise Başkan Mehmet Kuş, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Moğal, meclis üyeleri ve muhtarların desteği ve sıcak altında fedakârca çalışan işçileri sayesinde Eyyüpnebi Mahallesi’ne bu kış doğalgaz vermeyi planladıklarını ifade etti. Abonelik konusunda mahalle sakinlerine çağrıda bulunan Ural, Ekim ayını beklemeden abonelik başvurularının yapılmasını rica etti.

Eyyüpnebi Mahallesi sakinleri de mahallelerine doğalgaz ulaştırılması için büyük gayretler gösteren Başkan Mehmet Kuş’a ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Şanlıurfa’nın nüfusu ve yerleşim alanı en büyük ilçelerinden Eyyübiye’de, Hayatı Harrani, Ruha, Süleymanşah, Asya ve Eyüpkent Mahallelerine doğalgaz verilmişti. İlçenin güneyindeki mahallelere doğalgaz ulaştırılmasının ardından, kuzeydeki Akabe, Akşemsettin, Direkli ve 15 Temmuz Mahallelerinde doğalgaz şebeke çalışmaları başlatılmıştı. Eyyüpnebi Mahallesi’ndeki çalışmaların da tamamlanmasıyla, Başkan Mehmet Kuş’un girişimleriyle ilçede doğalgaz verilen mahalle sayısı 10’u bulacak.

 

 

 


YOUTUBE VİDEO LİNK: https://youtu.be/AYR5fXl_kfY
VİDEO İNDİRME LİNKİ: https://we.tl/t-ooqW7SlAkj

 

EYYÜBİYE BELEDİYESİ
Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
T: 0414 315 14 15

www.eyyubiye.bel.tr

REKLAM ALANI