Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Fatih Terim’den hakeme tepki

Fatih Terim’den hakeme tepki
REKLAM ALANI
31.12.2020
A+
A-

Galatasaray’ın sahasında 10 kişi kalmış olan Hes Kablo Kayserispor’la berabere kalmasının ardından Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim yayıncı kuruluşa maç sonrasında açıklamalarda bulundu. Fatih Terim hakemden şikayetçi Yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada Fatih Terim “Maçın hakemi maçı iyi yönetti ama maçı yeterince uzatmadı. Bugünkü maçta uzatma süresi olarak 5 dakika uzatma verdi. Amacımız oynamak. Maç içerisinde 10 oyuncu değişikliği yapıldı. Maç boyunca bir çok oyuncu saha içinde yatarak zaman kazandı. Bu ilk defa başımıza gelen bir şey değil. Dakika tutsanız bu akşam ki maç en fazla 45 dakika oynanmıştır. Ben yerde…

Galatasaray’ın sahasında 10 kişi kalmış olan Hes Kablo Kayserispor’la berabere kalmasının ardından Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim yayıncı kuruluşa maç sonrasında açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim hakemden şikayetçi

Yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada Fatih Terim “Maçın hakemi maçı iyi yönetti ama maçı yeterince uzatmadı. Bugünkü maçta uzatma süresi olarak 5 dakika uzatma verdi. Amacımız oynamak. Maç içerisinde 10 oyuncu değişikliği yapıldı. Maç boyunca bir çok oyuncu saha içinde yatarak zaman kazandı. Bu ilk defa başımıza gelen bir şey değil. Dakika tutsanız bu akşam ki maç en fazla 45 dakika oynanmıştır. Ben yerde yatan kendi oyuncuma da kızıyorum. Maç içerisinde ağır hareket etmeyi anlarım ama tüm maç buna müsaade etmeyi anlamıyorum.” diyerek maçın hakemine tepkisini ifade etti.

Açıklamalarının devamında Fatih Terim Hes Kablo Kayserispor’a da tepki göstererek “Biz maçta oyunumuzu oynamak için ne kadar çaba gösteriyorsak karşımızda oynamak istemeyen bir sürü taraf var” dedi.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

REKLAM ALANI