Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Fenerbahçe transfer bombalarını arka arkaya patlatmaya devam ediyor

Fenerbahçe transfer bombalarını arka arkaya patlatmaya devam ediyor
REKLAM ALANI
16.01.2021
A+
A-

2020-2021 sezonunda yaptığı flaş transferlerle tüm dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe transferde hız kesmiyor. Fenerbahçe dün görüşmelere başladığı Apollon Limasol kulübünün stoperi Macar futbolcu Atila Szalai ile anlaşmasının ardından kulübü Limasol ile de anlaşarak futbolcunun sağlık kontrollerinin yapılması ve sözleşme imzalanması için İstanbul’a davet etti. Fenerbahçe kulübünün Twitter resmi hesabından yapılan paylaşımda “Kulübümüzün ilgilendiği Macaristan Milli Takım stoperi Atila Szalai , sağlık kontrolünden geçmek ve transfer sürecini ilerletmek amacıyla İstanbul’a gelecektir” olarak duyurdu. Atila Szalai transferi sonrasında Fenerbahçe akşam saatlerinde Queens Park Rangers takımının sağ kanat oyuncusu Bright Osayi Samuel ile…

2020-2021 sezonunda yaptığı flaş transferlerle tüm dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe transferde hız kesmiyor.

Fenerbahçe dün görüşmelere başladığı Apollon Limasol kulübünün stoperi Macar futbolcu Atila Szalai ile anlaşmasının ardından kulübü Limasol ile de anlaşarak futbolcunun sağlık kontrollerinin yapılması ve sözleşme imzalanması için İstanbul’a davet etti.

Fenerbahçe kulübünün Twitter resmi hesabından yapılan paylaşımda “Kulübümüzün ilgilendiği Macaristan Milli Takım stoperi Atila Szalai , sağlık kontrolünden geçmek ve transfer sürecini ilerletmek amacıyla İstanbul’a gelecektir” olarak duyurdu.

Atila Szalai transferi sonrasında Fenerbahçe akşam saatlerinde Queens Park Rangers takımının sağ kanat oyuncusu Bright Osayi Samuel ile 4 yıllık anlaşma yaptığını duyurdu. Bahsi geçen futbolcunun önümüzdeki sezon kadroda yer alacağı öğrenilirken Fenerbahçe kulübü Queens Park Rangers kulübü ile görüşerek bu futbolcusunu Ocak ayından itibaren kadroda olması için görüşmelere başladığı öğrenildi.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

REKLAM ALANI