Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

GÜNBEĞİ, VATANDAŞLARA 14 MAYIS GENEL SEÇİMİNİN ÖNEMİNİ ANLATMAYA DEVAM EDİYOR

GÜNBEĞİ, VATANDAŞLARA 14 MAYIS GENEL SEÇİMİNİN ÖNEMİNİ ANLATMAYA DEVAM EDİYOR
REKLAM ALANI
01.05.2023
A+
A-

GÜNBEĞİ, VATANDAŞLARA 14 MAYIS GENEL SEÇİMİNİN ÖNEMİNİ ANLATMAYA DEVAM EDİYOR

14 Mayıs genel seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını yoğunlaştıran AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet İlhami Günbeği, her gün farklı bir noktada vatandaşlarla bir araya gelemeye genel seçiminin önemini anlatmaya devam ediyor.

İlk olarak Evren Sanayi bölgesine yapımı tamamlanan Kunduracılar Sitesi’ndeki anahtar teslim törenine katılan Günbeği, bölge esnafı ile sohbet ederek yapılacak olan seçimlerde destek istedi.

AK Parti çatısı altında toplanmaya davet eden Günbeği, ardından kent merkezinde bulunan vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle muhtarlarının talep ve önerilerini dinleyen Günbeği, “Bu gün birlik ve beraberlik günüdür. 14 Mayıs’ta inşallah Şanlıurfa her zaman olduğu gibi yine Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve AK Parti Milletvekillerinin yanında duracaktır” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

AK PARTİ ŞANLIURFA İL SKM BAŞKANLIĞI

HABER MERKEZİ

[email protected]

İnternet Siteleri için FLV uzantılı Görüntü linki :

https://www.youtube.com/@akpartisecim2023

BÜLTEN NO :100
TARİH : 01.05.2023
HABER BAŞLIĞI :GÜNBEĞİ, VATANDAŞLARA 14 MAYIS GENEL SEÇİMİNİN ÖNEMİNİ ANLATMAYA DEVAM EDİYOR

 

REKLAM ALANI