Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Güzel, ilk profesyonel çalışması “Bir Şans Daha

Güzel, ilk profesyonel çalışması “Bir Şans Daha
REKLAM ALANI

Genç sanatçı Kaan Güzel, ilk profesyonel çalışması “Bir Şans Daha”yı müzikseverlerle buluşturdu. Şimdilerde söz ve beste çalışmalarını sürdüren Kaan Güzel, küçük yaşlarda gitar çalarak müziğe başlayan başladı, ilerleyen yıllarda müzikal eğitimine şan ve enstrüman eğitimleri alarak devam etti.
Türkiye’nin önde gelen aranjörlerinden Erol Temizel ile çalışan sanatçı yeni şarkısının mutluluğu ve heyecanını yaşarken duygularını ise şu sözlerle dile getirdi:

“Kendimi en iyi ifade ettiğim şarkım olduğuna inanıyorum. Yoğun duygular yaşadığım bir dönemde bu şarkıyı yazmak beni ruhsal olarak çok iyi hissettirdi. Bir Şans Daha hepimize yeni şanslar ve güzellikler getirsin. Aşka tanıklık eden herkesin kendinden bir şeyler bulacağına eminim.”
Yeni şarkısından “müzikseverlere derdimi anlattım” diye bahseden sanatçının naif sesi ve iddialı yorumu da dikkat çekiyor.

Sözü ve müziği Kaan Güzel’e ait olan Bir Şans Daha’nın klip yönetmenliğinde ise Merve Kuzeyli imzası var. Görüntü yönetmenliğini Cengizhan Cebeci’nin üstlendiği klip genç sanatçıyı tam anlamıyla ifade eden ve duygularını açığa çıkaran detaylardan oluşuyor.

Kaan Güzel Bir Şans Daha, Avrupa Müzik markasıyla tüm müzik platformlarında yayında.

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL

REKLAM ALANI