Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

HADİ ÖZTOP `TAN 19 MAYIS MESAJI

HADİ ÖZTOP `TAN 19 MAYIS MESAJI
REKLAM ALANI
17.05.2023
A+
A-

HADİ ÖZTOP `TAN 19 MAYIS MESAJI

Anda Kardeşe Vefa Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Hadi Öztop, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Anda Kardeşe Vefa Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Hadi Öztop, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Özgürlüğümüzün, bağımsızlığımızın teminatı olan gençlerimiz, milletimizin dünü, bugünü ve gelecekteki gücüdür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919 da Samsun’a çıkışıyla başlayan ve zaferle sonuçlanan Kurtuluş Savaşında milletimizin topyekün birliği, beraberliği ile ortak değerlerde buluşarak emsalsiz fedakarlıklar gösterilmiştir.

Ecdadımızın kahramanlıkları mücadeleleri sonucunda bağımsız olarak bizlere emanet ettikleri bu cennet vatanı koruyarak, istiklal ve istikbalimize sahip çıkacak olan Türk Gençliğidir. Milli, manevi, kültürel değerlerine bağlı Milletimizin dinamik zenginliği olarak Uluslararası platformda kültür, sanat ve spordaki başarılarıyla şanlı bayrağımızı göndere çektiren Türk gençliğine güveniyor, kendileriyle gurur duyuyoruz.

Devletimizin, milletimizin temsilcisi olarak bizler; başarılara, zaferlere, hedeflere uzanan bu yolculukta tüm imkanlarımızla gençlerimizin yanında olacağımızı, destek vereceğimizi ifade ediyorum. Bugün, vatan topraklarımız üzerindeki huzurun, güveninin, azmin, başarının, üretimin temel kaynağı gençlerimizin, milletimizi, devletimizi her alanda gururla temsil edeceklerine inanıyorum.

Birlik, beraberliğin temsilcileri tüm vatandaşlarımızın, sevgili gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kurtuluş savaşının tüm kahramanlarını, rahmetle, minnetle anıyorum.

HADİ ÖZTOP- VİRANŞEHİR

REKLAM ALANI