Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

HADİ ÖZTOP `TAN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

HADİ ÖZTOP `TAN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI
REKLAM ALANI
16.03.2023
A+
A-

HADİ ÖZTOP `TAN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

HADİ ÖZTOP- VİRANŞEHİR
Anda Kardeşe Vefa Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Hadi Öztop, 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi’nin 108. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Anda Kardeşe Vefa Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Hadi Öztop, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Bugün, şanlı tarihimizin önemli dönüm noktalarından biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferi’mizin 108. yıl dönümünü büyük bir gurur ve heyecanla kutluyor; Çanakkale Zaferi’nin tüm kahramanlarını bir kez daha rahmet ve minnetle yad ediyoruz.

Çanakkale Zaferi, dünyada eşi benzeri görülmemiş bir azim ve kararlılıkla, yüreklerde yanan özgürlük ve bağımsızlık ateşinin, vatan sevgisi ve imanla harmanlanarak yazıldığı bir kahramanlık destanıdır.

Çanakkale’de tüm imkansızlıklara rağmen, birlik, kardeşlik ve dayanışma ile elde edilen bu eşsiz başarı, milletimize hem zaferi getirmiş, hem de İstiklal Harbimizi zafere ulaştıracak milli mücadele ruhuna ilham kaynağı olmuştur. Kahramanlık ve fedakarlık timsali şehitlerimizden devraldığımız Çanakkale ruhunu; vatanımıza, şanlı tarihimize, birlik ve beraberliğimize ilelebet sahip çıkacak yeni nesillere emanet edecek, bu emanetin nesiller boyu aktarılması için üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getireceğiz.

“Çanakkale Geçilmez” sözünü tarihe kanlarıyla nakşeden kahraman şehitlerimizden ve yedi düvele meydan okuyan, dönemin en modern ordularını dize getiren atalarımızdan ilham ve kuvvet alarak, her daim ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne yükseltme gayreti içinde olacağız.

Bu düşüncelerle, Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Günü’nde bin yıldır istiklalimiz ve istikbalimiz için canlarını veren, bir gül bahçesine düşer gibi toprağa giren tüm şehitlerimizi, rahmetle ve şükranla anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.

REKLAM ALANI