Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

HALİLİYE BELEDİYE BAŞKANI MEHMET CANPOLAT 3 MAHALLE İÇİN DOĞALGAZ MÜJDESİ VERDİ

HALİLİYE BELEDİYE BAŞKANI MEHMET CANPOLAT 3 MAHALLE İÇİN DOĞALGAZ MÜJDESİ VERDİ
REKLAM ALANI
06.06.2022
A+
A-

 

 

 

HALİLİYE BELEDİYE BAŞKANI MEHMET CANPOLAT 3 MAHALLE İÇİN DOĞALGAZ MÜJDESİ VERDİ

 

 

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, AKSA Doğalgaz yetkilileri ile bir araya geldi. Bağlarbaşı, Süleymaniye ve Yavuz Selim Mahallelerinin doğalgaza kavuşacağı müjdesini veren Başkan Mehmet Canpolat, 3 mahallede ise eksik noktalara doğalgaz ulaştırılacağını ifade etti.

Bir 2 kişi ve yazı görseli olabilir

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, ilçedeki doğalgaz çalışmalarını görüşmek üzere AKSA Doğalgaz yetkilileri ile bir araya geldi.

Bir 11 kişi, ayakta duran insanlar ve yazı görseli olabilir

İlçede doğalgazın ulaşmadığı mahalle kalmaması adına göreve geldiği ilk günden bu yana çalışmalarını sürdüren Başkan Mehmet Canpolat, merkez mahalle muhtarlarıyla birlikte AKSA Doğalgaz Şanlıurfa Müdürü Muhammed Nezih Ural ve teknik ekibiyle görüştü. Haliliye’de devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Mehmet Canpolat, görüşme sonunda 3 mahallenin 2022 yatırım programı ile doğalgaza kavuşacağını müjdeledi.
“Süleymaniye, Bağlarbaşı ve Yavuz Selim Mahallelerimizin eksikliklerini hep birlikte görüştük, bu mahallelerimize inşallah doğalgazı ulaştıracağız” diyen Başkan Canpolat, Devteyşti, Ahmet Yesevi ve Atatürk Mahallelerinde ise doğalgazın ulaşmadığı sokaklarda çalışma yapılacağını açıkladı. Başkan Canpolat, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

Bir 3 kişi, oturan insanlar ve yazı görseli olabilir
“Bugün AKSA Doğalgazdayız. Değerli müdürümüze çok teşekkür ediyoruz. Hemşerimiz olarak doğalgazın yaygınlaşması adına çaba içerisinde olduğuna şahidiz. Bundan dolayı Haliliye ilçesi adına çok teşekkür ediyorum. Hep birlikte muhtelif noktalarda eksik kalan doğalgazla ilgili ihtiyaçların giderilmesiyle ilgili toplantı yaptık. Süleymaniye, Bağlarbaşı ve Yavuz Selim Mahallelerimizin eksikliklerini hep birlikte görüştük, harita üzerinde çalıştık. Haliliye’de yüzde 80 üzerinde bir oranda şebekelerin döşendiği, doğalgaz hatlarını burada inceledik. Eksiklerle ilgili olarak da değerli muhtarlarımız gerek ön abonelik, gerekse abonelik anlamında çalışmalarını sürdürüyorlar. Bu seneki yatırım programında da belediyeler olarak, kurumlar olarak ortaklaşa çalışıyoruz. Süleymaniye, Bağlarbaşı, Yavuz Selim Mahallemiz ve Devteyşti’nde eksik kalan birkaç noktası var, Ahmet Yesevi Mahallemizdeki 3-4 sokağımız ile Atatürk Mahallemizdeki 1 sokağımızda eksik kalan çalışmalar bu seneki yatırım programına alınmış bulunmaktadır. Bundan dolayı değerli doğalgaz yetkililerine çok teşekkür ediyorum. Bunları da toparladıktan sonra Haliliye’mizin hemen hemen yüzde 100’e varan sokaklarında doğalgaza kavuşulmuş olacak. Doğalgaz şu anda en uygun yakıt kaynağı olarak görünüyor. Buradaki temel hedefimiz vatandaşımızın gerek ısınmayla ilgili gerek sıcak suyla ilgili taleplerinin en iyi şekilde karşılanması. Doğalgaz kullanacak olan kardeşlerimize ve özellikle de hanımlarımızın, bacılarımızın elleri sıcak sudan soğuk suya girmeyecek diyorum. Haliliye’mizi güzelleştirmeye devam ediyoruz. Süleymaniye, Bağlarbaşı ve Yavuz Selim Mahallelerimiz ilk defa doğalgaza kavuşacak. Bu mahallelerimiz hiç doğalgazla buluşmamıştı. İnşallah bu yıl doğalgaza kavuşacaklar. Şimdiden bu üç mahallemize, Süleymaniye, Bağlarbaşı ve Yavuz Selim Mahallelerimize hayırlı ve uğurlu oldu.”

Bir 9 kişi, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Başkan Mehmet Canpolat ile sürdürülen planlı çalışma ile Haliliye’de birçok mahallenin doğalgaza kavuştuğunu ve çalışmaları devam ettireceklerini belirten AKSA Doğalgaz İl Müdürü Muhammet Nezih Ural, “AKSA Şanlıurfa Doğalgaz olarak Haliliye ilçemiz bizim ilk göz ağrımız. İlk yatırım yaptığımız yer. Artık Haliliye ilçemizde biz 50 bin aboneyi aşmış durumdayız. 50 bin aboneyi aşmamızdaki en büyük durum Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat ve ekibi ile yapmış olduğumuz koordinasyon. Bu koordinasyon çerçevesinde değerli muhtarlarımız ile beraber ofisimizdeki 5. görüşmemiz. Haliliye’yi daha fazla abonemize ulaşmak adına ciddi yatırımlar yapıyoruz. Burada Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat’a ben de ayrıca teşekkür ediyorum. Muhtarlarımız zaten sahada, bu süreci en ciddi anlatan kişiler. Onların destekleriyle beraber Haliliye’mizi doğalgazı ulaştırmak istiyoruz. Bizim de katkımız olacak vatandaşlarımıza. Biz diyoruz ki, bu işi şimdi yapalım, taksit kampanyalarından yararlanalım. Peşin fiyata taksit ile tüm kredi kartlarının geçmesi şartı ile işlem yapılabiliyor. Vatandaşlarımız beklemeden, kış olamadan süreçlerini yürütmelerini istiyoruz. Biz hep birlikte Haliliye’de yatırım yapmaktan mutluyuz” dedi.

Toplantıda yer alan Ertuğrul Gazi Mahalle Muhtarı Halil Haktankaçmaz, Atatürk Mahalle Muhtarı Mahmut Karadaş, Devteyşti Mahalle Muhtarı Tahir Kına, Süleymaniye Mahalle Muhtarı Salih Dağ ve Bağlarbaşı Mahalle Muhtarı Musa Tapşık ise mahallelerin doğalgaza kavuşması için görüşmeler sağlayan Başkan Mehmet Canpolat’a mahalleli adına teşekkürlerini iletti.

Bir 2 kişi ve yazı görseli olabilir

REKLAM ALANI