Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

HALİLİYE KIRSALINDA YOL ÇALIŞMALARI ETAP ETAP DEVAM EDİYOR

HALİLİYE KIRSALINDA YOL ÇALIŞMALARI ETAP ETAP DEVAM EDİYOR
REKLAM ALANI
22.08.2022
A+
A-

HALİLİYE KIRSALINDA YOL ÇALIŞMALARI ETAP ETAP DEVAM EDİYOR

Bir 1 kişi ve açık hava görseli olabilir
Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla üstyapıya yönelik artan yatırımlarla birlikte kırsal mahallelerde stabilize yol çalışmaları etap etap sürüyor.

Bir 1 kişi ve açık hava görseli olabilir
Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Başkan Mehmet Canpolat’ın altyapı ve üstyapıya önem verilmesi yönündeki talimatlarıyla çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor.

Bir açık hava ve yazı görseli olabilir
İlçe genelinde asfalt, kilitli beton parke döşeme, yol açma, yapım, bakım ve onarım çalışmalarına devam eden Fen İşleri Müdürlüğü, program dahilinde yol çalışmalarını merkez ve kırsal mahallerde devam ettiriyor. Çalışmalarla bir yandan ilçenin yol ağını genişleten ekipler, bir yandan da mevcut yollardaki bakım ve onarımı çalışmaları ile mahallelerin çehresini değiştiriyor. Bu kapsamda çalışmalarını Uluhan Kırsal Mahallesinde sürdüren ekipler, stabilize yol çalışmasıyla yolları konforlu hale getiriyor. Kısa süre içerisinde çalışmaları tamamlayarak, yeni yolları mahalle sakinlerinin hizmetine sunan ekipler, vatandaşların takdirini topluyor.

Bir 1 kişi ve açık hava görseli olabilir
Fen İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise çalışmaların program dahilinde merkez ve kırsal mahallelerde devam edeceği belirtildi.

 

 

REKLAM ALANI