Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İBRAHİM HALİL YÖRÜK `DEN RAMAZAN AYI MESAJI

İBRAHİM HALİL YÖRÜK `DEN RAMAZAN AYI MESAJI
REKLAM ALANI
01.04.2022
A+
A-

Yörpet Gurup Petrolleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı, RTSO Meclis Üyesi İş Adamı İbrahim Halil YÖRÜK, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Yörpet Gurup Petrolleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil YÖRÜK mesajında şu ifadelere yer verdi:

“İslam dünyasının büyük bir özlemle beklediği rahmet, bereket, mağfiret iklimi olan 11 ayın sultanı Ramazanı Şerif’e hep birlikte kavuşmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Bu ay; kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’in nazil olmaya başladığı ve oruç ibadetimizi eda ettiğimiz mukaddes bir aydır.

Bu kutsal ayda, yoksul ve yoksun kardeşlerimizin yaralarını sarmak, zengin-fakir, genç-yaşlı demeden aynı sofraya oturmak, aynı saflarda durmak birliğimizi ve beraberliğimizi daha anlamlı hale getirecek, daha da güçlendirecektir.

Ayrıca Aziz Şehitlerimizin emaneti kıymetli Şehit Ailelerimizi ve Kahraman Gazilerimizi, anne, baba ve tüm büyüklerimizi ihmal etmemeye bu kıymetli günlerde daha çok dikkat etmeliyiz.

Yüce Allah’tan güzelliklerle dolu olan bu rahmet ve mağfiret ayında; kalplerimizden sevgiyi, sofralarımızdan bereketi, evlerimizden huzur ve saadeti eksik etmemesini ve bizleri dostluk, barış ve kardeşlik duygularının hâkim olduğu nice güzel günlere kavuşturmasını, tuttuğumuz oruçların ve yaptığımız ibadetlerin kabul olmasını niyaz ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Reyhanlı İlçemiz ve Hatay ’lı hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve bütün İslam aleminin mübarek Ramazan Ayı’nı kutluyorum.

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL

REKLAM ALANI