Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İŞ ADAMI MUSTAFA SUNGUR ÜLGER `DEN “1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ” MESAJI

İŞ ADAMI MUSTAFA SUNGUR ÜLGER `DEN “1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ” MESAJI
REKLAM ALANI
29.04.2023
A+
A-

İŞ ADAMI MUSTAFA SUNGUR ÜLGER `DEN “1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ” MESAJI

İş İdamı Mustafa Sungur Ülger, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

İş İdamı Mustafa Sungur Ülger, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Bugün, ülkemizin kalkınması ve ekonomimizin güçlendirilmesinde çok önemli görev üstlenen işçi ve emekçilerimizin alın terinin ne kadar değerli olduğunun ortaya konulduğu 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü.

Bütün ülkelerde birlik, beraberlik ve dayanışma günü olarak kutlanan, işçi ve emekçi vatandaşlarımızın barışçı ve demokratik yollarla hak arayışının simgesi olan 1 Mayıs, tüm görüşlerin emeğin kutsallığı etrafında birleştiği özel bir gündür. Hangi sektör olursa olsun emekleri ve alın terleriyle ülkemizin refah düzeyinin yükselmesinde büyük bir rol oynayan çalışanlarımız, ülkemizin bugün elde ettiği ekonomik gücün gerçek sahibidir.

Bizler millet olarak işçinin, çalışanın hakkını alın teri kurumadan vermenin kutsiyetine inanan bir kültürün mensuplarıyız. Bu sebeple, son yıllarda emekçilerimizin çalışma hayatı ve yaşam standartlarının yükseltilmesi için yoğun çalışmalar sürdüren Devletimiz, bundan sonra da çalışanlarımızın her konuda destekçisi olmayı sürdürecektir.

Bu vesileyle; çalışan, üreten bütün emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor; aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum.”

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI