Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Medine Biçer’in zirveye yükselişi

Medine Biçer’in zirveye yükselişi
REKLAM ALANI

DOĞUDAN BATIYA BAŞARI HEDEFLERİ
Mesleğin cazibesine kapılarak 12 yaşında yolunun bir kuaför dükkanına düşmesiyle meslekle tanışan Medine Biçer, herkesin kendisindeki yeteneği görerek yönlendirmesiyle mesleğe atıldı. 14 yaşında çırak olarak başladığı bu serüvene 22 yılımı verdi. 16 senedir de kendine ait kuaför dükkanını işlemekte.

Son 4 senedir işletmeciliğin yanı sıra eğitmenlikte yapan Medine Biçer, mesleğine aşık biri olarak sürekli kendini geliştirmeyi hedeflemiş, yenilikleri teknolojiyle birleştirerek işine aktarmaktan hiç çekinmemiş. Halk Eğitime ait eğitmenlik kadrosu bulunan Medine Biçer, “Eğitimleri sonucunda öğrencilerime milli eğitime ait belge verilmekte. Hedeflerime gelince artık Diyarbakir ile sınırlı kalmak istemiyorum. İstanbul’da da bir şube açma girişiminde bulunduk.

Daha profosyonel olarak dizi film, sahne makyozlüğü ve saç tasarımı yapmak istiyorum. Bununla ilgili şu an bir girişimim var ve bir kaç aya kadar İstanbul’daki şube de açılmış olacak. Bu alana ait bir cok plaket ve sertifikalarım mevcut. 2013 yılında Ankara’da yapılan salon topuzu yarışmasında ikinciliğim bulunmakta. İstanbul’dan aldığım ödülüm de mevcut.

Kuaförcülük sektöründeki son teknoloji donanımlarımız ve zengin tecrübemizi, titizliğimiz ve hizmetlerimizdeki kalitemizle birleştirerek, kendimi sürekli geliştiren, kalıcı çözümler üreten biri olmaya çabaladım.” şeklinde ifade ediyor.
Haber :Sedat Sarıkaya

REKLAM ALANI