Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

MEHMET NURİ SAMANCI AK PARTİ AĞRI MİLLETVEKİLİ EKREM ÇELEBİ `Yİ ZİYARET ETTİ

MEHMET NURİ SAMANCI AK PARTİ AĞRI MİLLETVEKİLİ EKREM ÇELEBİ `Yİ ZİYARET ETTİ
REKLAM ALANI
03.11.2022
A+
A-

Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı AK Parti Ağrı Milletvekili TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Bangladeş Dostluk Grubu Başkanı Ekrem Çelebi `yi TBMM `de ziyaret etti.

Resim

AK Parti Ağrı Milletvekilimiz Ekrem Çelebi Sosyal medya hesabından Başkan Samancı ile ilgili paylaşımda bulundu işte paylaşımın detaylı açıklaması.

Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nuri Samancı ile Gazi Meclisimiz’de bir araya gelerek, ilimizdeki küçükbaş hayvancılığın daha ileriye taşınması için yapılabilecek çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk.

Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı ise ziyaretten dolayı açıklama yaptı.

Başkan Samancı, Açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

AK Parti Ağrı Milletvekilimiz Ekrem Çelebi `yi TBMM `de ziyaret ettik. Gazi Meclisimizde birliğimize bize ve yetiştiricilerimize her zaman sektörümüzün sorun ve problemleri ile yakinen takip edip ilgilenen desteği ile yanımızda olduğu ve yetiştiricilerimiz ve birliğimize Ağrının küçük baş hayvancılığına ve sektörümüze verdiği büyük desteklerden emek ve hizmetlerinden Ötürü çok kıymetli AK Parti Ağrı Milletvekilimiz Sayın Ekrem Çelebi `ye şahsım ve yetiştiricilerim adına çok teşekkür ederim. Saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Çok kıymetli ve değerli vekilimizin Allah yar ve yardımcısı olsun inşallah.

ABDULLAH YİĞİT-YUSUF SAMANCI – SERVET SAMANCI –AĞRI

 

 

REKLAM ALANI