Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

MEHMET NURİ SAMANCI `DAN 17 AĞUSTOS MARMARA DEPREMİ MESAJI

MEHMET NURİ SAMANCI `DAN 17 AĞUSTOS MARMARA DEPREMİ MESAJI
REKLAM ALANI
17.08.2022
A+
A-

YUSUF SAMANCI -AĞRI

Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı, 17 Ağustos depreminin 23. yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayınladı.

Başkan Samancı, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin üzerinden 23 yıl geçti. Ancak yaşanan acılar halen daha yüreklerimizde tazeliğini koruyor. Allah bir daha böyle bir acı yaşamaktan korusun.” dedi.

Başkan Samancı , Bu vesileyle, 17 Ağustos Marmara depreminin yıl dönümünde, böyle bir acının ülkemizde ve dünyada bir daha yaşanmamasını temenni ediyor, kaybettiğimiz tüm deprem şehitlerimizi rahmetle anıyor, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum.”

REKLAM ALANI