Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

MUSTAFA SUNGUR ÜLGER `DEN POLİS HAFTASI MESAJI

MUSTAFA SUNGUR ÜLGER `DEN POLİS HAFTASI MESAJI
REKLAM ALANI
07.04.2021
A+
A-

Özgüven Grup Genel Koordinatörü Mustafa Sungur Ülger, Polis Teşkilatı’nın 176 ‘inci kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Ülger, Türk Polis Teşkilatı’nın 176 yıldır şan ve şerefle yürütülen bir görev ahlakını temsil ettiğini belirterek, “Kamu düzeninin sağlanmasında önemli bir rol oynayan polisimiz milletin huzur ve güvenliğini tehdit eden her türlü eylem ve girişimin de karşısında durmuştur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Polis, asker kader disiplinli, hukukçu kadar hukuk adamı, bir anne kadar şefkatli olmalıdır sözünden hareketle görevlerini en iyi şekilde yerine getirmelidir. Bugün güçlü ve gelişen bir Türkiye’den bahsedebiliyor ve geleceğe yönelik hedefler ortaya koyabiliyorsak; kuşkusuz bunu ülkemizde hâkim olan huzur, güven ve istikrar ortamına borçluyuz. Bu ortamın oluşturulması noktasında müteşekkir olduğumuz kurumların başında ise, Türk Polis Teşkilatı’mız geliyor. Çünkü bu teşkilatın her bir mensubu, suç ve suçlularla mücadelenin yanında yasa ve kanunların sorunsuz icrası için çalıştığı gibi, ülkenin ve milletin bekası için de, gerekirse canından dahi geçebilecek kadar vatan sevdalısıdır. İçinde bulunduğumuz bu zor zamanda salgınla sadece ilgili kurumlar değil Polis teşkilatımız ve güvenlik güçlerimizde büyük bir sorumluluk örneği göstererek sahada geçe-gündüz çalışmaktalar. Polis teşkilatımızın ve güvenlik güçlerimizin bu çalışmaları takdire şayandır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Polis Teşkilatımızın 176. kuruluş yıldönümü vesilesiyle başta Ankara ’da bu görevi özveriyle yürüten polislerin olmak üzere tüm emniyet mensuplarımızı kutluyorum. Görevi başında şehit düşen polislerimize Allah’tan rahmet, gazi olanlara esenlik, görevleri başında bulunan kahraman polislerimize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI