Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Orta Asya’daki UNOCT Programları ve Projelerine İlişkin Üst Düzey Brifing’e Katılım

Orta Asya’daki UNOCT Programları ve Projelerine İlişkin Üst Düzey Brifing’e Katılım
REKLAM ALANI
26.01.2024
A+
A-

 

 

 

Orta Asya’daki UNOCT Programları ve Projelerine İlişkin Üst Düzey Brifing’e Katılım
.2024

Öncesi
Sonraki
23 Ocak 2024’te, BM’de, Birleşmiş Milletler Terörle Mücadele Ofisi’nin Orta Asya’daki Başarıları ve İleriye Yönelik Program ve Projeleri hakkında Üye Devletlere Yüksek Düzeyde Brifing düzenlendi.

 

 

 

Birleşmiş Milletler Terörle Mücadele Ofisi, Terörle Mücadele Komitesi İcra Müdürlüğü ve BM Orta Asya Önleyici Diplomasi Bölgesel Merkezi tarafından düzenlenen toplantıda, Orta Asya’da terörle mücadele alanında mevcut ve ortaya çıkan tehditlerin tartışılması ve sunulan bilgilerin sunulması amaçlandı. CA ülkelerinin bu alandaki önemli başarısı.

 

 

 

Tacikistan’ın BM Daimi Temsilcisi Sayın Jonibek Hikmat, terörizm ve aşırıcılıkla mücadeleye yönelik bölgesel ve ulusal projelerin zamanında uygulanmasının önemine dikkat çekti.

 

 

 

Ayrıca BM ve diğer üye ülkeleri Duşanbe süreci çerçevesinde terörizm ve terörün finansmanıyla mücadele konusunda işbirliği ve desteğe davet etti.

 

 

 

Tacikistan Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı’nın sosyal medyadaki resmi sayfaları:

Facebook’tayız : www.facebook.com/mfa.tj _

Twitter’dayız : twitter.com/MOFA_Tajikistan _

Instagram’dayız : instagram.com/mfa_tjk _

Amerika Birleşik Devletleri

kaynak:https://mfa.tj/en/main/view/14217/participation-at-the-high-level-briefing-on-unoct-programmes-and-projects-in-central-asia

 

 

 

 

REKLAM ALANI