Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Parlayan Yıldızlar Ödül Töreni Yapıldı

Parlayan Yıldızlar Ödül Töreni Yapıldı
REKLAM ALANI
08.02.2022
A+
A-

Türkiye’nin parlayan yıldızları ödüllendi

Can Karahancı tarafından gerçekleştirilen sunuculuğunu Ece Gürsel ve Mert Palavaraoğlu’nun üstlendiği “Shining Stars Awards” (Parlayan Yıldızlar Ödül Töreni) dün gece görkemli bir organizasyonla sahiplerini buldu.

Açıklama yok.

Türkiye’nin Parlayan Yıldızlarına ev sahipliği yaparak kusursuz bir gecenin altına imzasını atan dev organizasyona; müzik, sanat, iş ve cemiyet dünyasından birçok değerli isim katıldı.

“Shining Stars Awards” töreninde; müzik onur ödülü Bahadır Tatlıöz’ün olurken başarılı sanatçı “Takvim” şarkısıyla geceye renk katarak eğlendirdi.

Açıklama yok.
Yılın en iyi kadın sanatçısı Tuğçe Kandemir, yılın en iyi komedi içerik üreticisi Özkan Sağın, yılın klip yönetmeni ödülü Ahmet Can Tekin’in oldu.

Törende en iyi single ödülü Gökçe Kırgız’ın “Köz”, şarkısına verildi. Güzel sanatçı ödüllü şarkısını sahnede seslendirerek büyük alkış topladı.

Yaşam boyu meslek onur ödülü Nuri Alço’ya giderken, yılın şairi Ahmet Selçuk İlkan, en iyi çıkış yapan kadın rap sanatçısı Güneş, yılın en iyi çıkış yapan rap albümü Burak King’in oldu.

En iyi sosyal medya fenomeni görme engelli Bilal Göregen başarılı darbuka şovuyla gecenin ilgi odağı oldu. Yılın en iyi fantazi arabesk sanatçısı Ferman Toprak ödülünü alırken seslendirdiği ‘Hayatı Tesbih Yapmışım’ şarkısıyla geceye damgasını vurdu. Yaşam boyu meslek onur ödülü Mahmut Tuncer’in, yılın en iyi müzik grubu ise Enbe Orkestrası Behzat Gerçeker’in oldu.

Gerçekleştirmiş olduğu tüm organizasyonlarda markaların ulusal&uluslararası pazarda hak ettikleri marka değerini kazandırmanın yanı sıra sosyal farkındalığa değinmeyi amaçlayan Can Karahancı bu özel geceyi de “Hayvan Hakları ve Çevre Kirliliği”ne farkındalık yaratmak amacıyla gerçekleştirdi.

MUSTAFA DENİZ-İSTANBUL

Açıklama yok.

REKLAM ALANI