Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

SANATÇI NURDOĞAN ÖZ’DEN ”PİŞMAN DEĞİLİM”

SANATÇI NURDOĞAN ÖZ’DEN ”PİŞMAN DEĞİLİM”
REKLAM ALANI
22.02.2023
A+
A-

SANATÇI NURDOĞAN ÖZ’DEN ”PİŞMAN DEĞİLİM”

 

 

MAVİ KÜÇÜKÜNAL-İSTANBUL

Yaptığı besteler ünlü sanatçılar tarafından seslendirilmiş ve hit olmuş Sanatçı Nurdoğan ÖZ, sözleri Naim Güler’e bestesi ise kendisine ait yepyeni single çalışması ”Pişman Değilim”i 4K MEDYA YAPIM Etiketi ile dijital platformlarda yayınlayarak müzikseverlerin beğenisine sundu.

Açıklama yok.

Şarkının aranjör koltuğunda duayen aranjör Candar KÖKER otururken, klip yönetmenliğinde koltuğunda ise sanatçının kendisi oturmakta. İ.T.Ü Devlet Konservatuarı mezunu olan Sanatçı Nurdoğan ÖZ; yıllarca birçok ünlü mekanlarda sahneler almış ve bugüne kadar hit olmuş birçok esere imzasını atmıştır. Son olarak ”Bestecisinden” isimli, dört eserlik albümünü yayınlayan sanatçı müzikseverlerden ve müzik otoritelerinen tam not almıştır. Aynı zamanda klasik Türk musikisinden başlayarak günümüze dek icra edilen her tarz müzik ile yakından ilgilenen ve repertuvarında yer veren sanatçı;4K Medya Yapım şirketinin kurucu ortağıdır. Bugüne kadar birçok başarılı projeye hayat veren ve aynı zamanda tüm göze mekânların aranan sanatçısı haline gelen sanatçı Nurdoğan ÖZ;” Hiçbir şekil ve hiçbir kelime kalbin derinliklerini ve özelliklerini müzik kadar anlatamaz. Ben ruhumun derinliklerini ince ince işleyerek sürekli üretmeye devam edeceğim ve ciğerlerim parçalanana kadar siz müzikseverlere Şarkılar söyleyeceğim.” sözleri olan müziğe olan tutkusunu belirtiyor.

Açıklama yok.

Yılların tecrübesi ve beyefendi kişiliği ile dikkati çeken sanatçının daha neler neler yapacağı Müzikseverler ve müzik otoriteleri tarafından heyecanla bekleniyor.

Nurdoğan Öz | Pişman Değilim

Nurdoğan Öz – Pişman Değilim Beste: Nurdoğan Öz Söz: Naim Güler Aranje: Candar Köker Ud: Nurdoğan Öz Çello: Murat Süngü Gitar: Selahattin Güzelel Oyuncu & Sanatçı: Nesrin Voice Stüdyo: Maestro / Etiler Mix, Mastering: Candar Köker Yapım: 4K PRODUCTİON ( Nurdoğan ÖZ & Hakan KARMAN )

Sanatçı Nurdoğan ÖZ `ün Youtube kanalına Abone olarak yeni kiliplerini takip edebilirsiniz..

https://www.youtube.com/channel/UCsGS6NoapGf-yJ32ST2VTgA

www.youtube.com

Açıklama yok.

REKLAM ALANI