Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

ŞANLIURFA TİCARET BORSASI BAŞKANI MEHMET KAYA`DAN 10 NİSAN POLİS HAFTASI MESAJI

ŞANLIURFA TİCARET BORSASI BAŞKANI MEHMET KAYA`DAN 10 NİSAN POLİS HAFTASI MESAJI
REKLAM ALANI
08.04.2023
A+
A-

ŞANLIURFA TİCARET BORSASI BAŞKANI MEHMET KAYA`DAN 10 NİSAN POLİS HAFTASI MESAJI

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Polis Teşkilatı’nın 178. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Türk Polis Teşkilatımız, 10 Nisan 1845 yılından bu güne kadar 178 yıl boyunca, toplumun huzuru ve refahı, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak konusunda gösterdiği üstün başarı ve çalışma azmiyle milletimizin sevgisini ve güvenini kazanmanın haklı onurunu taşımaktadır.

Kurulduğu günden bu yana tüm teşkilat mensupları devleti ve milleti için canını ortaya koymaktan çekinmeden çalışmaktadır. Polis Teşkilatımızın her bireyi verilen her görevi şeref ve namus sayıp, görev verilen her yerde şanlı bayrağımızı dalgalandırmışlardır.

Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin her köşesinde bu onurlu görevi büyük bir özveri ve insan sevgisiyle yerine getiren emniyet teşkilatımızın bu anlamlı gününü kutluyor, vatanı ve milleti uğruna canlarını veren aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI