Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

ŞANLIURFA TİCARET BORSASI BAŞKANI MEHMET KAYA`DAN YENİ YIL MESAJI

ŞANLIURFA TİCARET BORSASI BAŞKANI MEHMET KAYA`DAN YENİ YIL MESAJI
REKLAM ALANI
31.12.2023
A+
A-

ŞANLIURFA TİCARET BORSASI BAŞKANI MEHMET KAYA`DAN YENİ YIL MESAJI

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlandı.

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Ülkemiz, bu yıl içinde çok sayıda deprem ve sel felaketi yaşadı. Salgın sürecinde yaşanan bu olumsuzluklar, pek tabii meydana gelen afetlerin maddi ve manevi etkisini daha da arttırdı. Fakat, gördük ki her şeye rağmen milletimizin göstermiş olduğu birliktelikle, sabırla ve inançla aşılamayacak engel yok.

Dünya çapında yaşanan ekonomik daralmalar doğal olarak bizleri de etkiledi. Devletimizin aldığı önlemler ve uyguladığı politikalar milletimizin desteğiyle başarıya ulaşacaktır. Bu anlamda hepimize görevler düşüyor. Bizler de kurumsal anlamda bu süreçte görevlerimizin bilincindeyiz. Şanlıurfa Ticaret Borsası olarak yerel anlamda çeşitli projelerle hemşerilerimize yardımcı olacak çözümler üretmeye çalıştık.2024 yılında da projelerimize kaldığımız yerden devam edip kentimizin yaşanılabilirlik seviyesini yükseltmek, ekonomik ve sosyal refah düzeyini arttırmak için çalışmalarımıza ve projelerimize devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılın ülkemize, milletimize, tüm insanlığa, huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ederim. . Yeni yılda İnşallah sevdiklerimizle refah dolu bir geleceğin kapısı aralanacaktır.

Mehmet Kaya
Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı

REKLAM ALANI