Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Süleyman Soylu, Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı

Süleyman Soylu, Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı
REKLAM ALANI
27.01.2021
A+
A-

İçişler Bakanı Süleyman Soylu Twitter’da yaptığı bir paylaşımla vali ve kaymakamlarıma militan diyen Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun vali ve kaymakamlar için kullandığı militan sözü sonrasında Twitter’da attığı bir tweet ile sert tepki gösterdi.

İçişleri Bakanı Soylu attığı tweette ;

“PKK terör örgütünden tutuklanan belediye meclis üyeleri militan değil, birlikte hareket ettiğiniz Kandil’in partisinin teşkilatlarını elebaşının posterleriyle süsleyenler militan değil ancak terörle, uyuşturucuyla, her türlü suçla mücadele eden, şehirlerine, yaşayanlarına kendini adayan vali ve kaymakamlarımız militan. Kılıçdaroğlu’nun derdi belli, ‘militanlarıma dokunma.’ Dokunacağız.

Bu tek parti döneminin sabıkalıları hakkında Bakanlık olarak adliyeye verdiğimiz suç duyurusunun suretini de militan denilerek hakaret edilen valilerimize bilgi olarak gönderdik. Tarihin en başarısız bürokratı da olan Kemal Kılıçdaroğlu, genelge diyerek yine bilgisizliğin ve cehaletin altına imza attı. Vali ve kaymakamlarımıza ‘militan’ diyen Kemal Kılıçdaroğlu’na da ayrıca suç duyurusunda bulunacağız. Sayın Kılıçdaroğlu’nun dostlarına tavsiyem, tedaviye ikna edilmesidir.” ifadelerini takipçileri ve kamuoyu ile paylaştı.

İŞTE O PAYLAŞIM

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

REKLAM ALANI