Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Susel yeni şarkısı “Bak Yine” ile dinleyicileriyle buluştu

Susel yeni şarkısı “Bak Yine” ile dinleyicileriyle buluştu
REKLAM ALANI
13.02.2021
A+
A-

Susel yeni şarkısı ile dinleyicileriyle bir araya geliyor: “Bak Yine”

Susel’in ikinci single’ı “Bak Yine” 12 Şubat’ta Universal Music Türkiye tarafından yayınlandı. Sözlerini Susel’in yazdığı parçanın yapımcılığını ise ünlü yapımcı Selim Öztürk üstlendi. Orijinal kompozisyonu Tiziano Ferro ve Roberto Casalino’ya ait olan “Bak Yine”, olumlu hisler yaratan sakin bir parça olarak dinleyicileriyle buluşuyor.

Genç sanatçı  Susel “Bak Yine” hakkında şunları söyledi: “Yeni single’ım “Bak Yine”, tamamen içimden gelerek yazıya döktüğüm sözlerden oluşan, çok sevdiğim bir parça. Umarım bu içimdeki parçayı alıp sizin yapar ve onu benim kadar seversiniz.”

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,