Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Tula’da Birleşik Rusya gönüllüleri askeri personele ve ailelerine destek sağladı

Tula’da Birleşik Rusya gönüllüleri askeri personele ve ailelerine destek sağladı
REKLAM ALANI
09.12.2023
A+
A-

Tula’da Birleşik Rusya gönüllüleri askeri personele ve ailelerine destek sağladı

2023

Bölgedeki parti aktivistlerinin katılımıyla “Her Şey Zafer İçin 71” kampanyası devam ediyor
Birleşik Rusya gönüllü merkezi temsilcileri Victoria Kochetova ve iki çocuğunu ziyaret etti. Kadının kocası Rus Silahlı Kuvvetlerine çağrıldı ve muharebe görevlerini yerine getirirken öldü.

Gönüllüler, Kahraman’ın ailesine ve arkadaşlarına gerekli ev eşyalarını, çocuklar için kırtasiye malzemelerini ve masa tenisi takımını teslim etti.

Ayrıca eylemin bir parçası olarak aktivistler, kuru ordu duşu şeklinde birkaç düzine bireysel kişisel hijyen seti üretti ve kamuflaj ağlarının dokunmasında yer aldı.

“Bu zor dönemde asıl görevimiz Kuzey Askeri Bölgedeki savunuculara ve onları bekleyen yakınlarına yardım etmektir. Resmi görevini şerefle yerine getiren asker ve subaylarımızla gurur duyuyoruz. Gönüllü ve insani eylemlerimizle zafere katkıda bulunmaya çalışıyoruz” dedi Birleşik Rusya bölgesel siyasi konseyi başkanlığı üyesi ve MGER’in Tula bölge şubesi aparatının başkanı Pavel Astafiev .

Hoparlör
Astafyev Pavel Vladislavoviç
Astafyev Pavel Vladislavoviç
“Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları” STK’nın bölgesel şubesi Genelkurmay Başkanı
#Tula bölgesi
#MGER
#EPyardım eder
#bölgeler
#SVO katılımcılarına yardım
#seferberlik içindeki ailelere yardım
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-tule-volontyory-edinoj-rossii-okazali-podderzhku-voennosluzhashim-i-ih-semyam

REKLAM ALANI