Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ünlü modacı Cafer Andıç ,dünya çapındaki defilesiyle büyük ses getirecek

Ünlü modacı Cafer Andıç ,dünya çapındaki defilesiyle büyük ses getirecek
REKLAM ALANI

SERKAN CANDAŞ-İSTANBUL
Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle defilelere ara veren Cafer Andıç, ünlü mankenlerin katılımıyla Kapadokya’da büyük bir katolog çekimi yapmaya karar verdi…

İç Anadolu Bölgesi’nin en popüler turizm merkezlerinden biri olan Nevşehir’in Kapadokya ilçesi, ünlü modacının yapacağı çekimler için doğal sahne olacak. Ünlü modacı Cafer Andıç eşliğinde ilçeye gidecek ünlü mankenler, Peri Bacaları’nın olduğu bölgede ve doğal ortamlarda çekimler gerçekleştirecek. Çekimler sırasında bölge halkının da katılımıyla renkli görüntüler elde edilecek.

Cafer Andıç: “Ünlü mankenlerin katılacağı moda çekimimiz dünya çapında olacak ve aynı zamanda bu özel çekim turizme de büyük katkı sağlayacak. Bu çekim için Kapadokya’da yapmamızın nedeni şu; Kapadokya’nın özel bir havası ve manzarası var ve tamamen doğal sahne.

Manzarası ayrı güzel, ışığı ayrı güzel ve insanları çok özel. Bu çekimle beraber tüm dünya tekrar hem mankenlerimize hem de Kapadokya’ya hayran kalacak” dedi.

REKLAM ALANI