Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ünlü Rapçi Tepki’nin yeni albümü Şehir Efsanesi

Ünlü Rapçi Tepki’nin yeni albümü Şehir Efsanesi
REKLAM ALANI

SERKAN CANDAŞ-İSTANBUL

Rapçi Tepki’den ‘Şehir Efsanesi’, Ünlü rapçi Tepki’nin yeni albümü ‘Şehir Efsanesi’ düm dijital platformlarda…

Ünlü rapçi Tepki, dinleyenlerine uzun süre önce haberini verdiği kendi ismi ile özdeşleşmiş “Şehir Efsanesi” albümü Avrupa Müzik etiketi ile tüm dijital platformlarda yerini aldı. Albümün tüm prodüksiyon ve aranje işlemlerinde son dönemin isminden sıkça söz ettiren başarılı prodüktörleri, Arem Özgüç ve Arman Aydın imzası bulunmakta. Mix aşamasında Utku Ünsal ve mastering aşamasında ise Emre Kıral isimlerini görüyoruz.

‘Şehir Efsanesi’ albümü, platin plak ödüllü prodüktörler Arem Özgüç ve Arman Aydın’ın da ilk rap albüm çalışması oldu.

“Şehir Efsanesi” albümünün çıkış videosu ise “Menekşe” isimli şarkıya çekildi. 90’lar konsepti ile bizlere farklı bir video klip izleme deneyimi sunan video Asya Köksalözkan yönetmenliğinde hayat buldu.

Tracklist Şehir Efsanesi
İcraat
Menekşe ft. Arem Özgüç, Arman Aydın
Üzgünüm Anne
Bugünüm Yok Yarınım Yok Sık
Soygun
Lambalar Ve Kelebek Kurşun Gibi
Vicdan
Denedim (2021)

REKLAM ALANI