Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Viranşehir belediye başkanı Ekinci ve beraberindeki kişilerle beraber husumetli 2 aileyi barıştırdılar

Viranşehir belediye başkanı Ekinci ve beraberindeki kişilerle beraber husumetli 2 aileyi barıştırdılar
REKLAM ALANI
03.05.2022
A+
A-

Viranşehir belediye başkanı Ekinci ve beraberindeki kişilerle beraber husumetli 2 aileyi barıştırdılar

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde, Başarılı Belediye Başkanı Viranşehir belediye başkanı Salih Ekinci AK parti ilçe başkanı Ali Tekin ve Çemkan Aşiretin kanaat önderi Heci Hasan Çiftçi girişimleri sonucu husumetli olan Horoz ve Bozkurt aileler barıştırıldı.

Yaklaşık bir yıldır husumetli olan, Viranşehir kırsal mahallesinde, Bozkurt ve Horoz aileleri arasında çıkan kavgada 2 kişi yaralanmıştı.

2 aile arasında bulunan husumeti sonlandırmak için devreye giren Viranşehir belediye başkanı Salih Ekinci Viranşehir Akparti ilçe başkanı Ali tekin ve çemkan aşirettin kanaat önderi Heci Hasan Çiftçi, aile büyükleriyle konuşarak aileleri bir araya getirmeyi başardı.
Başkan Salih Edinci’nin de katkı sağladığı barış programında taraflar, ilçenin kucağ Kırsal Mahallesi Cami’sinde bir araya gelerek barıştı.

Barış programına, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Akparti Viranşehir ilçe başkanı Ali tekin Çemkan Aşiretin lideri Hacı Hasan Çiftçi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda konuşan Viranşehir belediye başkanı Salih Ekinci, 2 aile arasındaki husumetin sona ermesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bir daha böyle olayların yaşanmamasını temenni etti.

Konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Ekinci, barışta etkisi olan başta Çemkan Aşirettin kanaat önderi Heci Hasan Çiftçi olmak üzere, kanaat önderleri, Akparti ilçe başkanımız Ali Tekin ve 2 aile büyüklerine teşekkür ederek, barışa el uzatan aile fertlerini tek tek tebrik etti.

REKLAM ALANI