Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Yekta Kopan canlı yayında okurlarıyla buluşacak

Yekta Kopan canlı yayında okurlarıyla buluşacak
REKLAM ALANI
31.12.2020
A+
A-

Ünlü yazar Yekta Kopan okurlarının sorularına canlı yayında yanıt verecek

Türk ve dünya edebiyatından klasik veya çağdaş, birbirinden değerli kitaplara yer veren Boyner bu iş birliğini Can Yayınları yazarlarının katılacağı edebiyat sohbetleriyle de geliştiriyor. Tanem Sivar tarafından sunulacak söyleşiler, Boyner Instagram hesabından 15 günde bir canlı yayınlanacak.

Boyner ve Can Yayınları söyleşilerinin ilk konuğu ise yazar Yekta Kopan olacak. Yazarlığının yanı sıra sunucu ve seslendirme sanatçısı olarak da bilinen Yekta Kopan’ın katılacağı söyleşi, 2 Ocak’ta saat 18.00’da başlayacak. Tanem Sivar’ın Yekta Kopan ile kitapları ve edebiyat üzerine Boyner Instagram hesabından canlı olarak yapacağı keyifli sohbet, yeni yılın ilk hafta sonuna renk katacak. Üstelik 5 izleyici Yekta Kopan’ın son kitabı Sarmaşık’ı imzalı olarak kazanma fırsatı yakalayacak.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

REKLAM ALANI
ETİKETLER: