Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

YUSUF YILDIZ `DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

YUSUF YILDIZ `DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
REKLAM ALANI

YUSUF YILDIZ `DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Venture Dış Tic.ve Turizm Yatırımları A.Ş. Facto Dış Tic.ve Turizm Yat. A.Ş. Genel Müdürü Genç Girişimci İş Adamı Yusuf Yıldız, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

İş Adamı Yusuf Yıldız, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Dini bayramlarımız dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, sevginin, saygının ve hoşgörünün hayatımızdaki birleştirici yönünün daha fazla öne çıktığı, geleceğe dönük iyimserliklerin canlandığı özel günlerdir.

Manevi yönden büyük değeri olan bu özel günleri, gelecek nesillere en güzel şekilde bırakabilmek için bayramlarımızı büyüklerimizle, gençlerimizle ve çocuklarımızla hep birlikte karşılamalı, değer yargılarımıza sahip çıkarak, geçmiş ile gelecek arasındaki kültür köprülerimizi sağlamlaştırmalıyız.

Bu duygularla mesai arkadaşlarımın, Tüm hemşerilerimizin, Aziz Milletimizin ve İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı en samimi duygularımla kutlar, barış, sevgi, kardeşlik, dostluk ve huzur içerisinde nice bayramlara kavuşmanızı temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.” dedi.

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL

Açıklama yok.

REKLAM ALANI