Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Alexander Sidyakin: Birleşik Rusya Anayasası bilgisi yarışmasına 3 milyondan fazla kişi katıldı

Alexander Sidyakin: Birleşik Rusya Anayasası bilgisi yarışmasına 3 milyondan fazla kişi katıldı
REKLAM ALANI
17.11.2023
A+
A-

Alexander Sidyakin: Birleşik Rusya Anayasası bilgisi yarışmasına 3 milyondan fazla kişi katıldı

2023,

10 soruluk bir testi tamamlama süresi ortalama 5 dakikadır.
Partinin Merkez Yürütme Komitesi başkanı, yarışmaya katılan her sekiz katılımcının Krasnodar Bölgesi’nden olduğunu söyledi.

“Yarışmamızın en aktif katılımcıları Moskova, Orenburg, Rostov, Sverdlovsk ve Çelyabinsk bölgeleri, Perm ve Stavropol bölgelerinin sakinleridir. Bu bölgelerin her birinde 100 binden fazla kişi Anayasa bilgisi için çevrimiçi sınava girdi. Toplamda 3,3 milyon kişi sorularını Rusya’nın her yerinde anayasa.er.ru web sitesinde yanıtladı,” diye belirtti Alexander Sidyakin .

Birleşik Rusya, okul çocukları için okullarda ülkenin Temel Yasasının temel hükümleri hakkında konuşacakları dersler düzenledi ve öğrencilere dersler verdi.

“Milletvekillerimiz, hukuk eğitimi almış aktivistlerimiz ve uzmanlarımız bu çalışmaya katılıyor. Ülke genelinde bu tür sınıflar düzenledik. Ayrıca, kazananlara verilen federal ödüllerin yanı sıra, partinin bölgesel şubeleri de kendi ödüllerini kuruyor. Yarışma 25 Kasım’da sona erecek ve ardından birkaç gün içinde sonuçlarını özetleyeceğiz” diye sözlerini tamamladı Alexander Sidyakin.

Birleşik Rusya’nın, Rusya Federasyonu Anayasasının 30. yıldönümü nedeniyle Tüm Rusya yarışmasını başlattığını hatırlatalım. 18 yaşın üzerindeki herkes anayasa.er.ru web sitesinde yer alabilir . Ayrıca partinin inisiyatifiyle bölgelerde sınavlar, entelektüel oyunlar, çocuk resim yarışmaları, geziler, “Önemli şeyler hakkında konuşmalar” ve diğerleri dahil 600’den fazla tematik etkinlik düzenlenecek. Çevrimiçi yarışmanın sonuçları 30 Kasım’da açıklanacak ve kazananlara Aralık ayında ödül verilecek.

Hoparlör
Sidyakin Alexander Gennadievich
Sidyakin Alexander Gennadievich
BİRLEŞİK RUSYA Partisi Merkezi Yürütme Komitesi Başkanı, Parti Genel Konseyi Sekreter Yardımcısı, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Yardımcısı
#Sıdyakın
#yarışma
#anayasa
#Anayasa30 yıl
#bölgeler
#test yapmak
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/aleksandr-sidyakin-v-konkurse-edinoj-rossii-na-znanie-konstitucii-prinyali-uchastie-bolee-3-millionov-chelovek

 

REKLAM ALANI