Birleşik Rusya Genç Muhafızları, Laos ve Venezuela’daki iktidar partilerinin gençlik örgütleriyle işbirliği anlaşmaları imzaladı.
2025,
Daha önce akdedilmiş partiler arası anlaşmaların uygulanması çerçevesinde gençlik işbirliğinin güçlendirilmesi amaçlanıyor.
Birleşik Rusya Genç Muhafızları Başkanı Anton Demidov, ” Ulusların Özgürlüğü İçin!” Hareketi Daimi Komitesi’nin ikinci toplantısı ve BRICS-Avrupa Uluslararası Sempozyumu kapsamında , Laos Halk Devrimci Gençlik Birliği Genel Sekreteri Thongly Sisoulith ve Venezuela Birleşik Sosyalist Partisi Gençlik Kolu Uluslararası İlişkiler Sekreteri Yosneysy Paredes ile görüşmelerde bulundu . Anton Demidov , “Çok kutuplu bir dünya vizyonumuzu ve değerlerimizi paylaşan iktidar partilerinin gençlik örgütleriyle iş birliği geliştirmek bizim için önemli. Venezuela ve Laos ile gerçek egemenlik ve adil bir dünya düzeni arzumuzda birleşiyoruz. Bu anlaşmalar, Rus gençliği için diyalog ve ortak projeler için yeni fırsatlar yaratıyor ve ülkemizin uluslararası arenadaki konumunu güçlendiriyor. Birlikte halklarımız arasındaki dostluğun güçlendirilmesine önemli bir katkı sağlayacağımızdan eminim,” dedi.
Birleşik Rusya Genç Muhafızları’nın gençlik hareketleriyle uluslararası bağlarını aktif olarak geliştirdiğini hatırlatmak isteriz. Örgüt daha önce Çin, Kuzey Kore ve Moğolistan’daki iktidar partilerinin gençlik örgütleriyle iş birliği anlaşmaları imzalamıştı. Ayrıca, Birleşik Rusya Genç Muhafızları aktivistleri, Venezuela’da Devlet Başkanı Nicolas Maduro’yu destekleyen bir miting ve Sovyetler Birliği Mareşali G.K. Zhukov’un da yer aldığı Büyük Vatanseverlik Savaşı’nda Zafer’in 80. yıldönümüne adanmış bir duvar resminin de aralarında bulunduğu etkinliklere katıldı .
Konuşmacı
Demidov Anton Vyacheslavovich
Demidov Anton Vyacheslavovich
“Birleşik Rusya Genç Muhafızları” Tüm Rusya Kamu Örgütü Başkanı, Penza Bölgesi Yasama Meclisi Milletvekili, Tüm Rusya Sambo Federasyonu Başkan Yardımcısı
#Demidov
#MGER
#uluslararasıiş birliği
#anlaşmalar
#imzalama
#Laos
#Venezuela
Kamu resepsiyonu
Bir itiraz oluşturun
kaynak:https://er.ru/activity/news/molodaya-gvardiya-edinoj-rossii-podpisala-soglasheniya-o-sotrudnichestve-s-molodyozhnymi-organizaciyami-pravyashih-partij-laosa-i-venesuely
Ekonomik Gazete