Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Birleşik Rusya” Novosibirsk bölgesindeki çocuk kliniklerine “Cesaret Kutuları” bağışladı

“Birleşik Rusya” Novosibirsk bölgesindeki çocuk kliniklerine “Cesaret Kutuları” bağışladı
REKLAM ALANI
19.11.2023
A+
A-

“Birleşik Rusya” Novosibirsk bölgesindeki çocuk kliniklerine “Cesaret Kutuları” bağışladı

2023

Yardım etkinliği, sağlık kurumlarında ve bakımevlerinde uzun süreli tedavi gören veya karmaşık tıbbi prosedürler gören çocuklara destek olmayı amaçlıyor
İskitim’de Birleşik Rusya milletvekilleri ve destekçileri travma bölümündeki genç hastaları ziyaret etti. Şu anda burada 20’ye yakın çocuğun tedavisi sürüyor.

İskitim Merkez Şehir Hastanesi çocuk kliniği başkanı Irina Polyankina , eylemin ebeveynler ve hastalar için zaten geleneksel hale geldiğini belirtti .

“Hızlı bir iyileşme için iyi bir ruh hali çok önemlidir. Hastalar bugün çok mutluydu. Sanırım başardık” dedi doktor.

Kutularda oyuncaklar, masa oyunları, keçeli kalemler, kurşun kalemler ve albümler bulunur. Yasama Meclisi milletvekili Valery Badin , hastanenin günlük yaşamını aydınlatabilecek her şeyin olduğunu belirtti .

“Çocuklar çocuktur, hediye almak her zaman güzeldir ama hastane ev değildir, çok fazla boş zaman vardır, orayı bir şeylerle meşgul etmeniz gerekir” dedi.

Her çocuk en sevdiği oyuncağı, boyama kitabını veya sanat setini seçebilir. Birleşik Rusya’nın bölgesel yürütme komitesi başkanı Yulia Shvets , bunların tıbbi prosedürlerden sonra cesaret için verilen ödüller olduğunu, bu yüzden buna “Cesaret Kutusu” denildiğini hatırladı.

“Birleşik Rusya eylemi her yıl ivme kazanıyor, katılımcı sayısı artıyor. Herkesi eyleme katılmaya davet ediyorum. 1 Aralık’a kadar çocuklar için kitap, kırtasiye malzemesi, oyuncak, masa oyunlarını yerel parti şubelerine, halka açık resepsiyonlara ve Birleşik Rusya’nın bölgesel yürütme komitesine getirebilirsiniz. Yulia Shvets, “Novosibirsk ve bölgedeki hastanelere nakledilecekler” dedi.

Birleşik Rusya’nın 10 yılı aşkın süredir “Cesaret Kutusu” kampanyasını yürüttüğünü hatırlatalım. Parti destekçileri alışveriş merkezlerine ve ortak kuruluşlara herkesin çocuklara oyuncak koyabileceği özel kutular yerleştiriyor. Hediyeler ayrıca Birleşik Rusya’nın yerel ve bölgesel şubelerine, kamu destek merkezlerine de getirilebilir. Hijyen gerekliliklerine göre yalnızca ambalajdaki yeni oyuncaklar aktarılmalıdır.

Hoparlör
Şvets Yulia Mihaylovna
Şvets Yulia Mihaylovna
Şehir bölgesi Gençlik_çok üyeli seçim bölgesi No. 1
#Şvets
#bölgeler
#Novosibirsk bölgesi
#cesaretkutusu
#çocuklara hediye
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-peredala-korobki-hrabrosti-v-detskie-polikliniki-novosibirskoj-oblasti

REKLAM ALANI