Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BİRLEŞMİŞ MİLLETLER TEMSİLCİSİ AHMET KIRAN’DAN YEREL SEÇİMLER ÖNCESİ ŞANLIURFA İÇİN AÇIKLAMA GELDİ

BİRLEŞMİŞ MİLLETLER TEMSİLCİSİ AHMET KIRAN’DAN YEREL SEÇİMLER ÖNCESİ ŞANLIURFA İÇİN AÇIKLAMA GELDİ
REKLAM ALANI
08.01.2024
A+
A-

BİRLEŞMİŞ MİLLETLER TEMSİLCİSİ AHMET KIRAN’DAN YEREL SEÇİMLER ÖNCESİ ŞANLIURFA İÇİN AÇIKLAMA GELDİ

Birleşmiş Milletler Temsilcisi Ahmet Kıran sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu.

Birleşmiş Milletler Temsilcisi Ahmet Kıran`ın işte açıklamanın tam metni:

Deneyimli bir kişilik Şanlıurfa’mıza çok şey kazandırır. Cumhurbaşkanımız 26 il 11 Büyükşehir Adaylarının tanıtımını yaparken profile baktığınız zaman ya eski vekil ya Eski Bakan deneyimli, işini çok iyi yapan kişilerden seçmiştir.

Açıklama yok.

Kasım Bey gibi bir insan bu ile çok şey kazandıracak. Eğilmeyecek, bükülmeyecek, çalışacak. Şanlıurfa’ya yakışır bir vizyon, misyon yükleyecek. Dolayısıyla böyle tecrübeli bir insanı insanlar arayıp bulup, gel sen benim ilimde idareci ol diyor, oysa Şanlıurfa’mızın aday adayları kötüdür demiyorum ama dikkatinizi çekerim Allah aşkına bir aday tanıtım profiline bakın. Cumhurbaşkanımızın tanıtmış olduğu aday tanıtımında harika profiller vardı. Özellikle mevcut milletvekili arkadaşlara sesleniyorum Kasım Bey üzerinde bütünleşin ve Şanlıurfa’nın geleceği üzerinde imza atın. Şanlıurfa’nın geleceği için bunlar gerekiyor. Tarihe hesap vermek adına benim söylediklerim.

Açıklama yok.

Benim gözümde Mehmet Kasım Gülpınar Murat Kurum’la eşdeğerdir. Ben kimseye hayran değilim. Ben Şanlıurfa’ma hayranım. Memleketimin Bir 5 yıl daha kaybetme lüksü yok olamaz.

REKLAM ALANI