Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Darvoz ilçesinde makarna üretim işletmesi “Ratel Pasta” LLC’nin işletmeye alınması

Darvoz ilçesinde makarna üretim işletmesi “Ratel Pasta” LLC’nin işletmeye alınması
REKLAM ALANI
18.08.2023
A+
A-

 

 

Darvoz ilçesinde makarna üretim işletmesi “Ratel Pasta” LLC’nin işletmeye alınması

.2023 , Darvaz ilçesi

 

 

 

Ulusal barış ve birliğin kurucusu – ulusun lideri, Tacikistan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Emomali Rahmon, Darvoz ilçesinde Limited Liability Company “Ratel Pasta” nın makarna üretim fabrikasının açılışını yaptı.

 

 

 

Makarna üretimine yönelik fabrika, Tacikistan Cumhuriyeti’nin Bağımsızlığının 35. Yıldönümünü kutlamak üzere Ulusun Saygıdeğer Lideri Emomali Rahmon’un talimat ve talimatları ışığında ve “Sanayi Kalkınma Yılları” çerçevesinde kurulmuştur. “Yurt içi girişimcilere 12 yeni istihdam sağlayarak gıda ürünlerini iç pazarlara tedarik etmek amacıyla.

Şirket çalışanlarının çoğu, daha önce ev hanımı olan yerel kadınlardır.

Yeni sanayi tesisinde, kaliteli buğday ve undan farklı şekillerde 10’dan fazla çeşit makarna üretiliyor ve 450 ila 900 gramlık torbalarda paketleniyor.

İşletmenin üretim kapasitesi günlük 3,6 ton kaliteli makarnadır. İşletme ayda 75,6 ton, yılda ise yaklaşık 1000 ton makarna üretme kabiliyetine sahip.

 

 

 

 

Modern bir teknolojik hat ile makarna üretim süreci, hamur hazırlama, şekillendirme, ham ürünlerin kesilmesi, kurutulması, tasnif edilmesi ve paketlenmesinden oluşmaktadır. Bu işlem 45 dakika sürer ve mükemmel kalitede makarna elde edilir.

Üretim binasının alanı 350 metrekareyi kapsıyor ve yeni inşa edilen işletmenin ekipmanı Çin Halk Cumhuriyeti’nden satın alındı ​​​​ve kuruldu.

Darvaz ilçesinde bulunan limited şirket “Ratel Makarna” makarna üretimine başlayan ilk sanayi kuruluşlarından biridir.

 

 

 

 

Bu tür gıda ürünü ithal ikamesidir ve nüfusun buna olan talebi yüksektir.

Ulusun saygıdeğer lideri Emomali Rahmon, sanayi kuruluşunun imkanlarını tanırken, gıda ürünlerinin kalitesine ilgi gösterdi ve üretim hacmini artırmak ve yerli üretimi ihraç etmek için yetkililere faydalı tavsiye ve tavsiyelerde bulundu. .

Facebookheyecan

kaynak:http://www.president.tj/node/31250?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

 

 

REKLAM ALANI