Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Karşıyaka Spor Kulübü’nün 2021/22 sezonunda teknoloji sponsoru oldu

Karşıyaka Spor Kulübü’nün 2021/22 sezonunda teknoloji sponsoru oldu
REKLAM ALANI
15.11.2021
A+
A-

ASUS, Karşıkaya Spor Kulübü’nün Teknoloji Sponsoru Oldu

Dünyanın lider bilgisayar üreticisi ASUS, Türkiye’nin köklü ve başarılı spor kulübü Karşıyaka Spor Kulübü’nün 2021/22 sezonunda teknoloji sponsoru oldu.

Dünyanın lider teknoloji markası ASUS, Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı gibi önemli takımların bulundugu Karşıyaka Spor Kulübü ile bir yıllık sponsorluk anlaşmasına imza attı. Türkiye’nin en köklü ve en başarılı kulüplerinden biri olan Karşıyaka’nın sporcuları, ASUS’un da desteğiyle yeni başarılar için mücadele etmeye devam edecek.

Gösterdiği başarıyla Türkiye’nin gururu haline gelen Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı’nı bünyesinde barındıran Karşıyaka Spor Kulübü’ne sponsor olmaktan mutluluk duyduklarını belirten ASUS Türkiye Sistem İş Birimi Ülke Müdürü Özge Kılıç Güler, “Bugüne kadar spora verdiğimiz önemi, e-spor alanına önemli yatırımlar yaparak, oyunculara yönelik ürünler geliştirerek ve bu alandaki spor kulüplerine yaptığımız desteklerle gösterdik. Şimdi de basketbolda İzmir’in göz bebeği ve Türkiye’nin prestijli spor kulübü olan Karşıyaka’ya destek vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Prestijli geçmişinin yanı sıra, başarıları ve gençlerin gelişimine verdiği önem bizi Karşıyaka Spor Kulübü ile ortak bir noktada buluşturdu. Rekabetçi yaklaşım, hız ve üstün performans, tıpkı Karşıyaka sporcuları gibi, ASUS olarak bizim de ilkelerimiz arasında. Takımımıza uzun lig maratonunda başarılar diliyoruz. Umarız bu iş birliği, her iki markaya da uğur getirir” dedi.

Karşıyaka Spor Kulübü ile ASUS iş birliğinin kulübe değer katacağına emin olduğunu belirten Pınar Karşıyaka Genel Menajeri Selim Çınar ise, “Dünyanın önemli teknoloji markalarından birisinin e-spordan sonra spor sektörüne Karşıyaka Spor Kulübü ile girmesi bizleri mutlu etti. ASUS’un üst düzey teknoloji deneyimi ile kulübümüz önümüzdeki dönemde yüksek performans ve inovasyona erişim sağlayacak. Ayrıca bu iş birliği kulübümüzün başlattığı dijital dönüşüm planı ile de çok uyumlu. Teknolojide rekabetçi yaklaşım, hız ve üstün performans temalarını sahiplenen ASUS’un, bu birliktelikle Karşıyaka Spor Kulübü’ne büyük değer katacağına eminim” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI