Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

TURKKON GENEL BAŞKANI MURAT ÇOBANOĞLU: SEÇİMLERDEN SONRA TECELLİ EDEN SONUÇLARI SAYGIYLA KARŞILAMAKTAYIZ

TURKKON GENEL BAŞKANI MURAT ÇOBANOĞLU: SEÇİMLERDEN SONRA TECELLİ EDEN SONUÇLARI SAYGIYLA KARŞILAMAKTAYIZ
REKLAM ALANI
01.04.2024
A+
A-

TURKKON GENEL BAŞKANI MURAT ÇOBANOĞLU: SEÇİMLERDEN SONRA TECELLİ EDEN SONUÇLARI SAYGIYLA KARŞILAMAKTAYIZ

Turan Devletleri Birleşik Konfederasyonu TURKKON Genel Başkanı Murat ÇOBANOĞLU, Turan Devletleri Teşkilatı İl Başkanlarına, dün yaşanan seçimlerden sonra tecelli eden sonuçları saygıyla karşılamaktadır. Milletin iradesine güveniyoruz. diyerek teşkilatına seslenerek açıklamalarda bulundu.

TURKKON Genel Başkanı Murat ÇOBANOĞLU, Açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Değerli İl Başkanlarım Turan Devletleri Teşkilatı dün yaşanan seçimlerden sonra tecelli eden sonuçları saygıyla karşılamaktadır. Milletin iradesine güveniyoruz. Bu vakitten sonra gerek yerel yönetimler gerekse Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin çalışmalarına yakın en takipçi olacağız. Aksayan yerlerde sesimizi çıkartacağız doğru gördüklerimizi alkışlayacağız eğer ki ülkemiz Türkçülük Turancılık yolunda gerekli girişimleri yapmıyor ya da eksik yapıyorsa Turan Devletleri Teşkilatı olarak sesimizi en yüksek perdeden çıkartacağız Ben Genel Başkanınız Murat Çobanoğlu ve Genel merkez yönetimi ekibi ile birlikte il ziyaretlerimizi başlatacağız. İllerde Valilik, Belediye, Emniyet ve Muhtarlara kadar ziyaretlerde bulunacağız. Davamızı anlatacağız ve buralardan aldığımız doneleri devlet kademelerindeki yöneticilere raporlayacağız ve takipçisi olacağız bizler yüce Türk milletiyiz değerli başkanlarım bu bağlamda bütün illerimiz her an Genel Merkezin ziyarete geleceğini bekleyerek çalışmalarını önemle ve özenle sürdürmeye devam etsinler genel merkezimiz makamı temsil eden arkadaşlarımızın taşıdığı misyona uygun vizyon ile ideolojimizi yansıtması ve temsil etmesini istiyoruz ve bunu önemle ve ısrarla rica ediyorum teşkilatımız lider teşkilat doktrin üçlü ilkesine bağlı olarak yapılandırılmış Türk’ün onuru gururu varlığı için varlığını gelecek nesile taşımak için devletinin yanında bir yapı olarak kurulmuş olduğunu bir kez daha hatırlatırım değerlerimize zamanında tepki vermek etkili tepki vermek siyasi bir menfaat beklemeden hareket etmek DEM Parti harici bütün siyasi partilerle Türk milletinin menfaatine görüşmelerini şeffaf olarak yapan bir yapıyız.

Sözlerimi burada tamamlarken bu vakitten sonra her an Genel merkezi yanınızda göreceğinizi yeniden belirtmek isterim teşkilatımız hiyerarşi içinde Silsile yolu ile işlemlerini gerçekleştirir.

Kurallarımız olmazsa olmazlarımızdır sizlerden bu kuralları tam anlamıyla uygulamanızı istiyorum ayrıca 30 günlük zaman dilimi içerisinde var olan il ve ilçelerimiz bulunduğu yerlerdeki Valilik, Kaymakamlık, Emniyet gibi devlet kurumlarını kamu yararına olan sivil toplum kuruluşlarını hastaneleri ve huzurevlerine kütüphaneleri ve üniversiteleri ziyaret etmesini istiyorum her görüşmeden fotoğraf karesi bekliyorum bugüne kadar bu aksaklıklar yaşandı fakat bundan sonra yaşanmayacak ayrıca genel merkezimizin anlaşmalı matbaası ile sistemi yerine oturmuş olup kimlik basınlarında daha seri hareket edeceğiz illerde ilçelerde mahallelerde var olan tüm üyelerimizin teşkilatımız üyesi ise kimlik taşıması zorunludur bu konuya da Özen göstermenizi istiyorum tüm bu hassasiyetimle sizlere sağlık mutluluk huzur başarı ve bol kazançlı günler temenni eder sizleri en samimi duygularımla selamlarım Esen kalın.

MURAT ÇOBANOĞLU
TURAN DEVLETLERİ TEŞKİLATI GENEL BAŞKANI

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI