Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Zirve Seda ‘nın…

Zirve Seda ‘nın…
REKLAM ALANI
22.08.2021
A+
A-

Zirve Seda ‘nın…
Sahne ve televizyon dünyasının tartışılmaz en iyi ismi Seda Sayan 2 yıl aradan sonra Türkiye’nin en iyi prodüktör ve aranjörlerinden Alper Atakan’ın ‘Aranjör’ adını verdiği albümü için sözü ve müziğinde Sezen Aksu imzası olan ‘Gel Günaha Girelim’ şarkısı ile iTunes “En Çok Satın Alınanlar” da 1 numaradan giriş yaparken klibi yayına girmesinin ardından YouTube Trendlerdeki Müzik Listesinde #13 numaradan giriş yaparak listede 1 haftadır yerini koruyor.

Açıklama yok.

Klipte bana eşlik eden genç, oğlumdan bile küçük!

Müzik listelerinde, rapçilerin ağırlıkta olduğunu anlatan Seda Sayan, “Valla Trendlere girmişiz hem de şu dönemde” diyerek dinleyicilere teşekkür ederken “Seda Sayan hemen öyle Gel Günaha Girelim demez TC kimlik no ister” esprisi üzerine Sayan; “Tabi ki hayatta demem. Sezen Aksu şarkısı olunca derim. Hatta klipte bana eşlik eden genç arkadaşım Bilal Çelik, oğlumdan bile yaş olarak küçük. İlk başta istemedim. Sette gördüm. Olmaz öyle şey dedim. Sonrasında onun kısmetiymiş bu klipte oynamak deyip, çekime devam ettik.” açıklamasında bulundu.

Editöre Not:
‘Gel Günaha Girelim” şarkısının klibi için Seda Sayan kamera karşısına modellik ve oyunculukla kariyer basamaklarını hızlı bir şekilde tırmanan Bilal Çelik ile geçti.

Seda Sayan ve Bilal Çelik fotoğrafını aşağıdaki linki copy paste yaparak chrome, explorer, safari gibi tarayıcılara yapıştırarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz :

Link: https://we.tl/t-Hv7VoLVGnr

** Seda Sayan “Gel Günaha Girelim” klibini izlemek için:

REKLAM ALANI