Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Duşanbe şehrinde Textile Enterprise “Arvis” LLC’nin işletmeye alınması ve işletmenin ürünlerinin sergisinin ziyaret edilmesi

Duşanbe şehrinde Textile Enterprise “Arvis” LLC’nin işletmeye alınması ve işletmenin ürünlerinin sergisinin ziyaret edilmesi
REKLAM ALANI
02.11.2023
A+
A-

 

 

 

Duşanbe şehrinde Textile Enterprise “Arvis” LLC’nin işletmeye alınması ve işletmenin ürünlerinin sergisinin ziyaret edilmesi

2023 , Duşanbe şehri

31 Ekim’de ulusal barış ve birliğin kurucusu, ulusun lideri, Tacikistan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Emomali Rahmon ve Tacikistan Cumhuriyeti Yüksek Meclisi Ulusal Meclis Başkanı, Başkan Başkentin Firdavsi semtindeki Duşanbe Şehri Muhterem Rüstem Emomali, Limited Sorumluluk Şirketi “Arvis”in tekstil işletmesini işletmeye aldı ve faaliyeti hakkında bilgi aldı.

 

 

 

Modern teknolojiye dayalı olarak inşa edilen yeni işletme, çeşitli havlu türleri, her yaşa uygun bornozlar ve diğer ürünler gibi pamuklu kumaş ve bitmiş pamuklu ürünlerin üretimi ile uğraşmaktadır.

“Arvis” tekstil işletmesi, yılda 3 bin 600 ton pamuk ipi işleyerek, bundan pamuklu ürünler üretip, kaliteli ve pazarlanabilir tasarımla alıcılara sunma imkanına sahip.

 

 

 

Gelecekte, şirketin cihaz ve ekipmanlarının nihai ürünlerini dünya standartları çerçevesinde üretmesine olanak sağlaması nedeniyle, şirketin nihai ürünlerinin ihracatı da aşamalı olarak planlanıyor. Yeni işletme şu anda 500 çeşit tekstil ürününün üretimine başladı.

Belçika, Almanya, Türkiye, Japonya ve Kore’den modern tekstil cihazlarının satın alınarak işletmeye kurulduğu, ürünlerin yüksek kalitesini ve rekabet gücünü sağlamak için iyi bir fırsata sahip oldukları bildirildi. Eğirme, öğütme, dokuma, boyama, tasarım ve dikim fabrikaları bulunan tekstil fabrikasının faaliyetleri, yerel hammaddelerin kullanılması, pamuğun tüm işleme sürecinin ülke içinde yürütülmesi ve ithal ikameli ürünler üretilmesine yöneliktir.

Duşanbe’de yeni bir tekstil fabrikasının açılması, çoğu kadın olan 600 yerel sakine kalıcı iş ve iyi maaşlar sağladı.

Limited şirket “Arvis”in tekstil fabrikasında kumaş üretimi, boyama, yumuşatma ve yüksek kaliteli nihai ürünlerin hazırlanmasına başlandı.

 

 

 

Ürünlerin renklendirilmesi ve yüklemesi de işletme içerisinde yapılmakta olup, kurulu ekipmanlar 1 günde 15 bin kilograma kadar kumaşı renklendirme ve süsleme kapasitesine sahiptir.

Ziyaret sırasında Tacikistan Cumhurbaşkanı Emomali Rahmon’a, bu işletmenin tasarım ve inşaat atölyesinin 1 günde 15 tona kadar kumaşı otomatik olarak kesip hazırlama kabiliyetine sahip olduğu bilgisi verildi.

Sınırlı Sorumluluk Şirketi “Arvis” in tekstil işletmesi, nihai ürünün dikilmesinin planlanan tasarıma göre gerçekleştirildiği ayrı bir dikiş atölyesine sahiptir.

 

 

 

 

Bu fabrikada 88 adet modern dikiş makinesi, ütü ve yumuşatma ekipmanı bulunmakta olup, ürünler müşteri siparişlerine ve tüketici pazarının ihtiyaçlarına göre hazırlanmaktadır.

Yeni kurulan işletmede çalışma koşullarının uygun olması ön planda olup, çalışanlara iş kıyafeti ve resmi ulaşım sağlanmakta olup, 300 kişilik geniş bir mutfak hizmetinizdedir. Ayrıca çalışanların çalışma odaları, koridor ve idari bina alanı da kendine özgü bir tarz ve zevkle dekore edilmiştir.

Limited Sorumluluk Şirketi “Arvis”in tekstil işletmesi, Tacikistan Cumhuriyeti Devlet Bağımsızlığının 35. yıldönümünü kutlamak üzere düzenlenen etkinlik planının bir parçası olarak inşa edilmiş olup, sektörün ve sanayinin geliştirilmesine yönelik önlemlerin uygulanmasına yol açmaktadır. yerel hammadde kullanımı.

 

 

 

Tesis bünyesinde nihai ürünlerin satışı için ayrı bir mağaza inşa edilirken, Tacikistan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Emomali Rahmon ve Duşanbe Kenti Başkanı Sayın Rustam Emomali, nihai ürünlerin sergilendiği sergiyi ziyaret etti. bu işletme.

Ziyaret sırasında Tacikistan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Emomali Rahmon, işletmenin modern üretim hatlarını ve nihai ürünlerinin kalitesini büyük beğeniyle karşıladı ve yetkililere kalite kontrolü ve ihracatın periyodik olarak başlatılması konusunda faydalı talimatlar ve tavsiyeler verdi. ürünleri diğer ülkelere gönderiyoruz.

Facebookheyecan

kaynak:http://www.president.tj/node/31789?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

 

 

 

 

REKLAM ALANI