Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞININ BAŞARILI BÜROKRATI TİGEM GENEL MÜDÜRÜ DR. HASAN GEZGİNÇ`İ ZİYARET ETTİK

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞININ BAŞARILI BÜROKRATI TİGEM GENEL MÜDÜRÜ DR. HASAN GEZGİNÇ`İ ZİYARET ETTİK
REKLAM ALANI
13.03.2024
A+
A-

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞININ BAŞARILI BÜROKRATI TİGEM GENEL MÜDÜRÜ DR. HASAN GEZGİNÇ`İ ZİYARET ETTİK

1453 Kral Medya Yayın Grubu Ankara Temsilcisi Aynı Zamanda Ekonomik Gazete, Tarım ve Gıda Gazetesi ve Tarım ve Orman Gazetesi Ankara Temsilcisi Gazeteci Fatih Özbek Tarım ve Orman Bakanlığının Başarılı Bürokratı TİGEM Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hasan Gezginç`i makamında ziyaret etti.

Açıklama yok.

Ziyaretinde TİGEM Genel Müdürü Dr. Hasan Gezginç TİGEM olarak yapmış oldukları çalışmalarını anlattı.

TİGEM Genel Müdürü Dr. Hasan Gezginç, Açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
TİGEM olarak Geçtiğimiz yıl 84 bin ton inek sütü üretimiyle rekor kırdık. Tarımın Yüzyılı’nda; üreten, ürettikçe daha da güçlenen bir Türkiye için canla başla çalışıyoruz. Göz nurumuz Anadolu topraklarını özenle işliyoruz. Tahıl ambarı olarak adlandırılan Konya’daki Konuklar Tarım İşletmemizde üst gübreleme çalışmalarımız devam ediyor. Anadolu Tarım İşletmemizde yetiştirdiğimiz keçilerimizin kırkımı sonucunda 2,5 ton tiftik elde etmeyi planlıyoruz. Elde ettiğimiz tiftikleri, tekstil sektörünün kullanımına sunarak ekonomiye katkı sağlıyoruz. 6 Şubat depremlerinde hasar gören tavlalarımızın yerine yenilerini inşa ediyoruz. İleri teknoloji kullanarak yapımını sürdürdüğümüz tavlalar tamamlandığında kalitemize kalite katacak, safkan Arap taylarımızı daha konforlu barınma alanlarında yetiştireceğiz. Bakan Yardımcımız Sn. Prof. Dr. Ahmet Gümen’i iki işletmemizde ağırladık. Çukurova’da personelle bir araya gelen, en büyük İşletmemiz Ceylanpınar’da hayvancılık tesisleri ve bitkisel üretim alanlarında incelemelerde bulunan Bakan Yardımcımızı faaliyetlerimize dair bilgilendirdik. TKDK tarafından düzenlenen “Tarımda Kadın Emeği Zirvesi”nde konuşmacı olarak yer aldık. İlgili oturumda, “Mirasımız Yerel Tohum Projesi” kapsamında bilgilendirmelerde bulunduk. TİGEM’ de Geldiğimiz Günden beri Ekibimizle Büyük İşlere İmza Attık.

Tarım ve Orman Bakanlığının Başarılı Bürokratı TİGEM Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Dr. Hasan Gezginç `in başarılı çalışmalarından dolayı. 1453 Kral Medya Yayın Grubu, Ekonomik Gazete, Tarım ve Gıda Gazetesi ve Tarım ve Orman Gazetesi olarak teşekkür ediyoruz.

 

REKLAM ALANI